Ματίνα Παγώνη: “Σπεύστε να εμβολι@στείτε γιατί περιμένουμε καινούργιο κύμα κορ#νοιού τα Χριστούγεννα”-Άκης Παυλόπουλος: “Εσείς οι ίδιοι λέτε ότι δεν πιάνει”

Το τσίρκο Μεντράνο φαντάζει πλέον πιο σοβαρό απέναντι σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που συμβαίνει στα κανάλια της διαπλοκής.

Η Ματίνα Παγώνη που παρά τα όσα διαφαίνονται στον ορίζοντα ότι θα υπάρχουν διώξεις για όλους αυτούς που προώθησαν τα σκευάσματα, συνεχίζει το τροπάριο και σε εκπομπή που βρίσκεται καλεσμένη του γνωστού “τρομοκράτη” Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου αναφέρει ότι ο κόσμος πρέπει να σπεύσει να εμβολι@στεί γιατί τα Χριστούγεννα έρχεται καινούργιο κύμα κορ#νοιού.

Το περίεργο της υπόθεσης δεν είναι που για ακόμα μία φορά λοιμωξιολόγοι, τηλεοπτικοί γιατροί και διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων γίνονται μελλοντολόγοι και προβλέπουν ότι θα έρθουν κύματα κορ#νοιού.

Περίεργη είναι η απάντηση που έδωσε ο Άκης Παυλόπουλος στη Ματίνα Παγώνη λέγοντας ότι αφού εσείς οι ίδιοι λέτε ότι δεν πιάνει και ότι παρέχει μερική προστασία.

Η Ματίνα Παγώνη άρχισε να γελάει σαν να έλεγε ότι έχουμε πει πολλές μαλακίες ως τώρα και έχουμε δουλέψει τον κόσμο όσο δεν λέγεται.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02MrSkM165mUEAUFfsCRQSQZs9mBZESFdrnfacd6BdfV62GkMVKnVbYa2XXaJC96H7l&id=100082762542107

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: