Τα στοιχεία που δημοσιεύει το Documento είναι και αληθή και σοβαρά. Το γνωρίζει κυρίως ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός με την πρακτική του δεν εκτίθεται απλώς αλλά επιβεβαιώνει. Γνωρίζει και το Predator και ποιοι το έχουν φέρει και τι έχουν κάνει και πώς συνδέονται με την ΕΥΠ. Κατ’ επανάληψη έχει πάρει τηλέφωνο στελέχη του και μέλη της κυβέρνησης για να τα προειδοποιήσει ότι με τον τρόπο που συμπεριφέρονται του εναντιώνονται και όταν διαμαρτύρονταν έχει πει «έχω στοιχεία».

Η ΝΔ το έχει τούμπανο πλέον και ο Μητσοτάκης κρυφό καμάρι ότι όλο το κυβερνητικό σύστημα ήταν υπό τον Μεγάλο Αδερφό και από αυτό δεν εξαιρούνταν (σύμφωνα με το συγκρότημα Μαρινάκη) ούτε η μεγάλη αδερφή του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παραδώσει τη χώρα σε πράκτορες και συστήματα παρακολούθησης διαπράττοντας έγκλημα. Αν τα συστήματα δεν δούλευαν γι’ αυτόν, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, γιατί αυτό σημαίνει ότι δούλευαν για ξένη δύναμη. Δεν δείχνει όμως να τον ενοχλεί. Και ενώ συνηθίζει να λέει ότι όσοι κάνουν τις αποκαλύψεις βάζουν πλάτη σε ξένες δυνάμεις που επιβουλεύονται τη χώρα, δεν προεκτείνει αυτήν τη λογική έως το εύλογο ερώτημα «μήπως μας παρακολουθούν ξένες δυνάμεις;». Ο πρωθυπουργός το έχει βέβαιο ότι αυτοί που μας παρακολουθούν (γιατί μας παρακολουθούν όπως παραδέχεται) δεν είναι ξένοι και κατάσκοποι. Αλλιώς και θα το έλεγε για να δώσει το μήνυμα και θα έπραττε για να μην κατηγορείται ο ίδιος.

Η ΕΥΠ μετατράπηκε σε ΚΥΠ του 1950, στεγανοποιήθηκε, αποκλείστηκε από τον θεσμικό έλεγχο και ο Μητσοτάκης αφού το εξασφάλισε, την εκσυγχρόνισε με μεθόδους που θα εξασφαλίσουν το καθεστώς του και τη χειραγώγηση.

Ηταν ο πολιτικός αδερφός του Βίκτορ Ορμπάν αυτός που προμηθεύτηκε το Pegasus στην Ουγγαρία για να εξασφαλίσει την εξουσία του παρακολουθώντας τους πολίτες. Ηρθε η ώρα του Μητσοτάκη να ευθυγραμμιστεί και σ’ αυτό με τον Ορμπάν. Επέλεξε το Predator.

Περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να νομοθετήσει ώστε να δούνε οι πολίτες ποιοι παρακολουθούνται και γιατί. Να διαλύσει αυτό το σκοτεινό σύννεφο που τον περιβάλλει και τον συνδέει με πρακτικές εκτροπής. Θα το κάνει; Το ζητάνε τα πολιτικά κόμματα, ο νομικός κόσμος, η ΑΔΑΕ. Αν δεν το κάνει, επιβεβαιώνει τα χειρότερα, όπως κάνει εδώ και μήνες.

Ο πρωθυπουργός με την πρακτική του δεν εκτίθεται απλώς, αλλά επιβεβαιώνει. Γνωρίζει και το Predator και ποιοι το έχουν φέρει και τι έχουν κάνει και πώς συνδέονται με την ΕΥΠ.

Κατ’ επανάληψη έχει πάρει τηλέφωνο στελέχη του και μέλη της κυβέρνησης για να τα προειδοποιήσει ότι με τον τρόπο που συμπεριφέρονται του εναντιώνονται και όταν διαμαρτύρονταν έχει πει «έχω στοιχεία»

Προηγούμενο άρθροΓ.Κύρτσος: “Ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε όποιον ήταν αντίθετος, πρέπει να τους διώξουμε με την ψήφο μας”
Επόμενο άρθροΕυάγγελος Αντώναρος: “Ο Μητσοτάκης είναι ο εμπνευστής των υποκλοπών, κατάφερε να πάρει την πρωθυπουργία με παρακρατικές μεθόδους”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ