Ο τηλεοπτικός παραγωγός με μετοχικό κεφάλαιο 4.000 ευρώ θα πάρει 9 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για περίπου 2 εκατ. ευρώ κάνει λόγο ο Άδωνις.

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την επιχορήγηση εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη από πρόγραμμα του Αναπτυξιακού Νόμου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση του στο Facebook ανέφερε επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα, ότι η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη «Barkingwell Progress» με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 4.000 ευρώ εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα ύψους 9 εκατ. ευρώ. και προσθέτει: «”Άλλος με τη βάρκα μας” το καταντήσατε!!!!».

Απαντώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω ανάρτησής του στο Twitter, απαντά πως το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων, ενώ όπως σημειώνει «η ενίσχυση του εν λόγω επενδυτικού σχεδίου ανέρχεται σε ύψος περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 20 νεες θέσεις εργασίας».

«Οι όροι και οι προϋποθέσεις (νεοσύστατη εταιρία, χαμηλό μετοχικό κεφάλαιο κλπ) που αναφέρει η καταγγελία, είναι όπως ακριβώς προβλεπόταν στον Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και έχει ψηφίσει ο ίδιος ο κ. Πολάκης. Με το νέο νόμο μας αυτά έχουν αφαιρεθεί. Κοινώς έγινε ρεζίλι ο Παύλος» καταλήγει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ