Οι 103 κάηκαν οι προνομιούχοι σώθηκαν: “Ο Λαβράνος που ήταν υπεύθυνος για τις υποκλοπές ειδοποίησε τον Πιερρακάκη για την πυρκαγιά στο Μάτι και έτσι σώθηκε η οικογένειά του”!!!

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της: «Πριν από λίγες μέρες, σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «το Βήμα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έγραφε:” Είναι εντυπωσιακό πως οι σχέσεις αυτές φαίνεται να ενδυναμώθηκαν με επίκληση ότι ο Λαβράνος με τις τεχνικές δυνατότητες των συστημάτων που ήλεγχε εντόπισε με κινηματογραφικό όσο και παράδοξο τρόπο στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018 συγγενείς στελέχους του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Ακολούθως φέρεται να τους οδήγησε μέσω… αλλοδαπής συνοδοιπόρους τους στη σωτηρία».

Και συνεχίζει η «εφημερίδα των Συντακτών» επικαλούμενη ασφαλείς πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «το συγκεκριμένο στέλεχος δεν είναι άλλο από σημερινό υπουργό της κυβέρνησης, ο οποίος στην εν λόγω τραγωδία παραλίγο να χάσει την οικογένειά του (σύζυγο, τρία παιδιά και την πεθερά του). Οι ίδιες φωτογραφίες λένε πως η διάσωση έγινε μέσω του στίγματος που κατέγραφε το λογισμικό»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: