Εκατομμύρια συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας των παρόχων O2 και Vodafone «σίγησαν» τις τελευταίες ώρες το απόγευμα της Πέμπτης.

Αρχικά, ειπώθηκε ότι επηρεάστηκε και το δίκτυο της Telekom.

Στην Ο2 φέρεται να επηρεάζεται και το σταθερό δίκτυο από τις διακοπές εκτός από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Η Telefónica Deutschland, η οποία κατέχει τις μάρκες O2, Fonic, Blau και Ortel Mobile, ανέφερε προβλήματα με έναν «διακομιστή φωνής» ως την αιτία της διακοπής.

Κάποιος προσπαθεί να μεταφέρει ένα μεγάλο μέρος των τηλεφωνικών κλήσεων μέσω άλλων διακομιστών.

Ενώ η O2 έχει τώρα παραδεχτεί την διακοπή μέσω Twitter , η Vodafone εξήγησε ότι υπήρξαν μόνο μικρές διακοπές στο δικό της δίκτυο LTE.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι πρόβλημα, επειδή οι κλήσεις μπορούν στην συνέχεια να υποβληθούν σε επεξεργασία μέσω του δικτύου 2G/GSM.

Μέχρι στιγμής, επιπλέον, δεν φαίνεται να είναι προβλέψιμο πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστεί για να διορθωθούν οι διακοπές.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το portal alle disturbances. de, χιλιάδες αναφορές βλαβών από χρήστες όλων των δικτύων έχουν κατατεθεί από το απόγευμα.

Προηγούμενο άρθροΞεσάλωσαν όλοι μετά τον Λιγνάδη και τον Μίχο- Βιάζουν ασελγούν κακοποιούν σωματικά- Καταγγελίες για ασέλγεια στην Κιβωτό του Κόσμου
Επόμενο άρθροΤι περιέχει μέσα το εμβόλι# κατά της γρίπης-Γιατί το προωθούν με τόσο πάθος Μητσοτάκης και Πλεύρης-Πόσα άρπαξαν πάλι από τις φαρμακευτικές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ