Υγειονομικοί σε Αναστολή υπό Διωγμό.

=================

17 Νοεμβρίου 2022

ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ

ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ

«Σήμερα 17 Νοεμβρίου 2022 κηρύσσουμε για δεύτερη φορά απεργία πείνας!

15 μήνες στην ανέχεια!  Χωρίς μισθό, εργασία και ασφάλιση!

Όχι άλλους νεκρούς!

Η Δικαιοσύνη δεν στάθηκε ακέραια!

Η Ελευθερία στο συρματόπλεγμα!

Η Δημοκρατία μετατράπηκε σε τυραννία!

Έχουμε ιερό καθήκον για την επαναφορά τους!

Από τον ιερό βράχο της Πνύκας!

Ελεύθεροι αγωνιζόμενοι αλύγιστοι υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας!

Η κοινωνία να αναλάβει το χρέος της!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Άμεση κατάργηση του Νόμου 4820/21!

Όχι στην ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ!»

 

 

Ο Λάμπρος Τσάπαλης, ο Περικλής Καρολίδης και η Ειρήνη Κατάκου, τρείς ήρωες αλύγιστοι Υγειονομικοί σε αναστολή, ξεκινούν απεργία πείνας για δεύτερη φορά, μετά εκείνη των έξι υγειονομικών του Μαρτίου 2022 που διήρκεσε 33 ολόκληρες ημέρες!

–          Από 1/9/21 χωρίς μισθό και ασφάλιση, με νομοθετική απαγόρευση άλλης εργασίας, με βάση τα τότε επιδημιολογικά δεδομένα για έκτακτους υγειονομικούς λόγους τέθηκαν σε αναστολή 7000 υγειονομικοί του ΕΣΥ και πάνω από 15000 ιδιώτες, φαρμακοποιοί, οδοντίατροι, φυσιοθεραπευτές, εργαζόμενοι σε ιδιωτικές ή δημόσιες δομές υγείας.

–          Το Υπουργείο Υγείας αρνείται εδώ και μήνες να τηρήσει την εντολή του ΣτΕ να συγκληθεί Υπουργικό Συμβούλιο, για να εκτιμήσει τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες, ώστε να προχωρήσει στην άρση των αναστολών, παρόλο που σχεδόν όλα τα μέτρα στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες έχουν αρθεί.

–          To ΣτΕ, αντί να προβεί σε πειθαρχικές κυρώσεις, έβγαλε ουσιαστικά μία αίολη μη τεκμηριωμένη απόφαση, δεν έλαβε υπόψη  τις παρενέργειες των εμβολίων, παρόλο που τις θεωρούσε απαραίτητο στοιχείο, αφού τις ζήτησε  3 φορές από το Υπουργείο Υγείας και εκείνο αρνήθηκε να τις δώσει.

–          Η Δικαιοσύνη είναι εγκλωβισμένη σε αποφάσεις του ΣτΕ ουσιαστικά παράνομες, καθώς «νόμος οριακά συνταγματικός» δεν υφίσταται ως νομικός όρος και ουσιαστικά σημαίνει «νόμος παράνομος», με αποτέλεσμα να μην προχωράει στην εκδίκαση και να αναβάλλει όλες τις νομικές προσφυγές.

–          Η κοινωνία βαθιά φοβισμένη ακόμη από την αντιεπιστημονική προπαγάνδα που συνεχίζεται, είτε αγνοεί την συστηματική εξόντωση χιλιάδων οικογενειών, είτε αδιαφορεί.

–          Η Διοικούσα Εκκλησία προσδεδεμένη στην κυβερνητική ανάλγητη και φασιστική πολιτική αρνείται κάθε στήριξη, οικονομική ή ηθική.

–          Οι εξουθενωμένοι υγειονομικοί  μέσα στα Νοσοκομεία παρότι εμβολιασμένοι, κόλλησαν, νόσησαν, μετέδωσαν αφού πρέπει να επιστρέψουν την 5η ημέρα νόσησης, ακόμη κι αν είναι θετικοί. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών θεωρούνται ανεμβολίαστοι, καθώς δεν προχώρησαν σε 3η δόση, αλλά παραμένουν στις θέσεις τους.

–          Τα Νοσοκομεία παραπαίουν και λειτουργούν στα όρια της επικινδυνότητας χωρίς προσωπικό, ή ουσιαστικά κλείνουν.

–          Το ΕΣΥ διαλύεται και πολλοί ιατροί οδηγούνται σε παραίτηση και αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό, ενώ η ιδιωτικοποίηση προχωρά και νομοθετικά.

Οι Έλληνες πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση και να σταθούν δίπλα μας στον ιερό αγώνα μας για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όλων μας! Για τον εαυτό του ο καθένας, για τους γονείς μας, για τα παιδιά μας και για τους αγέννητους!!!!!!!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΠΝΥΚΑΣ:

 https://fb.watch/gSw-6bKVhE/

 

 

 


Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: