ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ! Εισέβαλαν σε διαμέρισμα στην Κίνα για να τους βάλουν ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.

Δεν έχουν τέλος οι δυστοπικές εικόνες που έρχονται από την Κίνα, που ξαναμπαίνει σε συναγερμό για τα κρούσματα κορ#νοϊού.

Οι κατά τόπους αρχές, εφαρμόζοντας την πολιτική των “μηδενικών κρουσμάτων cov-id”, ετοιμάζουν πυρετωδώς εγκαταστάσεις καραντίνας με χωρητικότητα που θα φτάνει τα εκατοντάδες χιλιάδες κρεβάτια.

Πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίσσονται στους δρόμους της Γκουανγκτσού με τις αρχές να «σφραγίζουν» ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα.

Ταυτόχρονα αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν τα κινέζικα ΜΑΤ με τις κλασικές τους ασπίδες και ειδικές στολές να εισβάλλουν σε πολυκατοικία για να στείλουν ανθρώπους στα “στρατόπεδα καραντίνας”!

Τα πράγματα κινδυνεύουν να εκτρανυχθούν όταν ο άνδρας της οικογένειας βγάζει…μπαλτά για να διώξει τις δυνάμεις ασφαλείας!

Χρήστες στο twitter σημειώνουν πως το βίντεο μας έρχεται από την κινέζικη επαρχία της “Εσωτερικής Μογγολίας”:

https://www.facebook.com/100082762542107/videos/5635340709847339/?flite=scwspnss

Προηγούμενο άρθροΤα ακούς Θανάση… Από τον Ιούλιο περιμένει καρκινοπαθής να έρθει το φάρμακο που χρειάζεται για την φαρμακευτική αγωγή της
Επόμενο άρθροΠλήρης διάλυση του ΕΣΥ από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Έμεινε χωρίς παθολόγο το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας- Ανέλαβε χρέη άλλης ειδικότητας γιατρός

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ