Ο Στέφανος Χίος βρέθηκε καλεσμένος στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης και αποκάλυψε πράγματα που θα συζητηθούν.

Οικοδεσπότης ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος ο οποίος βγαίνει και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στη Δίκη της Δευτέρας.

Ο Στέφανος ρωτήθηκε τι ακριβώς γίνεται με την κόντρα Μαρινάκη-Μητσοτάκη κι αν η αιτία ήταν το πέναλτι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο μαχητικός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το πέναλτι ήταν η αφορμή που περίμενε ο Μαρινάκης για να ξεκινήσει τον πόλεμο.

Η αιτία είναι το έργο του Ελληνικού το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έδωσε στην οικογένεια Λάτση και δεν προτίμησε τον ίδιο ή τους κολλητούς του φίλους την οικογένεια δηλαδή Βαρδινογιάννη.

Αυτό εξόργισε και τους δύο μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι από τότε άρχισαν έναν συστηματικό πόλεμο προς το πρόσωπό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συνεχίζοντας ο Στέφανος Χίος ανέφερε ότι ο Μαρινάκης θέλει στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τον Δένδια ο οποίος είναι πρόθυμος να του ικανοποιήσει κάθε επιθυμία ενώ από την άλλη η οικογένεια Βαρδινογιάννη σπρώχνει προς την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας την Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία όπως είδαμε τις τελευταίες μέρες χτυπάει αλύπητα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλα δηλαδή γίνονται για επιχειρηματικά συμφέροντα και για τα εκατομμύρια ευρώ, όταν ο ελληνικός λαός κοιτάζει στο σούπερ μάρκετ να βρει την ένδειξη καλάθι του νοικοκυριού πιστεύοντας ότι έτσι αγοράζει πιο φθηνά ένα προϊόν.

Άλλωστε το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ακριβώς αυτό εξαθλιωμένοι άνθρωποι να ψάχνουν στα σκουπίδια και το χρήμα να πάει στους μεγάλους και τους δυνατούς.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ