Το τερμάτισε η γεροντοκόρη Κεραμέως: Εγκαινίασε στην Ηλεία σχολείο το οποίο δεν ξεκίνησε επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη

Σε «γαλάζια φιέστα της ντροπής» μετατράπηκαν την Τρίτη τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που στεγάζει το Λύκειο Λεχαινών στην Ηλεία από την υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως. Χειροκροτητές, υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, απέδωσαν τιμές… αρχηγού κράτους στην «γαλάζια» υπουργό με την ανάκρουση ειδικού για την περίσταση εμβατηρίου και του εθνικού ύμνου ! Παρών και ο υπόδικος νέος μητροπολίτης Ηλείας που ευλόγησε την.. .φιέστα !

Χωρίς καμιά απολύτως ντροπή η κατασκευή του νέου Λυκείου χρεώθηκε μέσω σχετικών δηλώσεων ψευδώς στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του «γαλάζιου» Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το συγκεκριμένο έργο δημοπρατήθηκε και ολοκληρώθηκε στα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

«Όλα αυτά είναι γελοιότητες και ψέματα…» – κατήγγειλε στο Documentonews.gr ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και Ηλείος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

«Έσπευσαν χθες στα Λεχαινά οι συνήθεις παρατρεχάμενοι και χειροκροτητές για να αποτελέσουν το ντεκόρ στο πανηγυράκι της υπουργού Παιδείας. Τους θυμίζουμε, λοιπόν, αφού δεν θυμούνται, ότι κ. Κεραμέως είναι η υπουργός Παιδείας που έκλεισε τις πανεπιστημιακές σχολές της Ηλείας, το τμήμα Μουσειολογίας του Πύργου και το τμήμα Γεωπονίας της Αμαλιάδας. Αντί, επομένως, να την κηρύξουν ανεπιθύμητο πρόσωπο για την Ηλεία, τρέχουν να προλάβουν ποιος θα στριμωχτεί να φωτογραφηθεί μαζί της. Και μάλιστα στα εγκαίνια ενός έργου το οποίο χρηματοδοτήθηκε και δημοπρατήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν τόλμησε ούτε ένας να ψελλίσει αυτή την απλή πραγματικότητα. Μη τυχόν και στενοχωρήσουν την … εξοχότητά της!» – ανέφερε ο κ. Μπαξεβανάκης .

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: