Συμφώνησαν για νέες αρπαχτές σε προμήθειες από το εμβόλι# της γρίπης Μητσοτάκης και Τσιόδρας: Χιλιάδες ευρώ μίζα για να προωθήσουν τα σκευάσματα των φαρμακευτικών

Μας τέλειωσε το κόλπο με το εμβόλι# του κορ#νοιού και ο Σωτήρης Τσιόδρας βγήκε απο την ντουλάπα για ένα νέο… προμόσιον: Αυτό για τα εμβόλι@ της… γρίπης.

Αν και πέρασαν περίοδοι στη διάρκεια της πανδημίας που ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν απομονωμένος από το Μαξίμου και συνόδευσε την ο ίδιος την πορεία του με την ατάκα «αποτύχαμε πλήρως στη διαχείριση της πανδημίας», ο πρωθυπουργός άνοιξε ξανά το γραφείο του στον καθηγητή και πλέον φίλο για να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολι@στούν έναντι της γρίπης.

Το βίντεο ξεκινά με τον πρωθυπουργό να μιλά για τη γρίπη και να λέει συγκεκριμένα: «Παρότι δεν είμαι άνω των 60, αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι και πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλι# της γρίπης. Σας συνιστώ, αν είστε άνω των 60, να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι. Γιατρέ τι λες εσύ;».

Στο σημείο αυτό ο Σωτήρης Τσιόδρας που μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόταν κάπως αμήχανα κοντά στον πρωθυπουργό απαντάει: «Βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και στην πατρίδα μας, να εμβολια@στούν και για τη γρίπη».

Πάντως, στο θέμα της γρίπης ο πρωθυπουργός πιάστηκε… αδιάβαστος αφού το εμβόλι# προστατεύει από τη σοβαρή νόσηση αυτόν που το κάνει φυσικά και δεν εμποδίζει την ενδοοικογενειακή μετάδοση και διασπορά εντός της οικογένειας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: