Νέα απεργία πείνας ξεκίνησαν οι υγειονομικοί αφού η κατοχική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αρνείται πεισματικά και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο αφού και η πανδημία έχει τελειώσει όπως έχουν διακηρύξει δεκάδες κράτη σε όλο τον κόσμο με πρώτη και καλύτερη την Αμερική αλλά πλέον δεν υπάρχει το παραμύθι που σέρβιραν όλοι οι “μπουκωμένοι” με χρήμα από τις φαρμακευτικές εταιρείες ότι ένας ανεμβολίαστος υγειονομικός μπορεί να μεταδώσει τον ιό.

Γνωρίζουν μέχρι και τα παιδιά στο νηπιαγωγείο ότι όλοι μεταδίδουν όλοι νοσούν και όλοι καταλήγουν βαριά στις ΜΕΘ ανεξάρτητα αν έχουν κάνει ή όχι το εμβόλι# και το μόνο που τους διαφοροποιεί είναι το πόσο γέρος είναι ο οργανισμός του καθένα δηλαδή το ανοσοποιητικό του σύστημα καθώς και αν έχει επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.

Εξοντώνει ανθρώπους οι οποίοι υπηρετούν την επιστήμη και τους αναγκάζει για δεύτερη φορά να ξεκινήσουν μία απεργία πείνας σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της Αθήνας στο Λυκαβηττό στον οποίο έχουν αναρτήσει ένα τεράστιο πανό που αναγράφει και στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά το έγκλημα που διαπράττει η ναζιστικής φιλοσοφίας κυβέρνηση του πολιτικού δικτάτορα Κυριάκου Μητσοτάκη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατί στον Λυκαβηττό;;;;; Ποιος θα τους δει εκεί πάνω;;;;; Στο Σύνταγμα πρέπει. Να τους βλέπει όλη η Αθήνα, να τους βλέπουν οι ξένοι τουρίστες που έρχονται εδώ χωρίς κανένα μέτρο πια, να γυρίσουν στις χώρες τους και να μεταφέρουν στον τόπο τους ότι στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη -όπως αρέσκεται να λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, άνθρωποι κάνουν απεργία πείνας, επειδή καταδικάστηκαν σε διωγμό, πείνα και εργασιακή ανυπαρξία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ