Μήπως πάνε τα χρήματα από τους μισθούς των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή σε φαγοπότια κύριε Πλεύρη

Μήπως πάνε τα χρήματα από τους μισθούς των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή σε φαγοπότια κύριε Πλεύρη

Όλοι ψάχνουν και αναζητούν τον λόγο που η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης δεν κάνουν άρση των αναστολών για τους υγειονομικούς που εδώ και 15 μήνες πέταξαν έξω από το σύστημα υγείας.

Πολλά έχουν ακουστεί όλοι δίνουν τη δική τους εκδοχή.

Άλλοι λένε ότι γίνεται από εκδίκηση, άλλοι λένε ότι φοβόταν η κυβέρνηση ότι θα έδιναν στοιχεία σχετικά με τους θανάτους στις ΜΕΘ και πως καταγραφόταν ο καθένας, άλλοι λένε ότι τους κρατάνε εκτός εργασίας γιατί θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το σύστημα υγείας.

Το σίγουρο όμως είναι ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση έχοντας απομακρύνει από την εργασία τους χιλιάδες ανθρώπους κάθε μήνα εξοικονομεί τεράστια πόσα από τους μισθούς που θα ήταν υποχρεωμένη να καταβάλει εφόσον οι άνθρωποι αυτοί ήταν κανονικά στην εργασία τους.

Αυτά τα χρήματα που δεν δίνονται στους υγειονομικούς που ακριβώς πάνε?

Μήπως στην τσέπη κάποιων κυβερνητικών?

Μήπως όλα αυτά γίνονται για να γλιτώσει η κυβέρνηση χρήματα τα οποία μπορεί να τα αξιοποιήσει κάπως αλλιώς δηλαδή σε φαγοπότια?

Μία σκέψη στο “Μήπως πάνε τα χρήματα από τους μισθούς των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή σε φαγοπότια κύριε Πλεύρη

  1. Για τους φοιτητές πανεπιστημιων που όντας ανεμβολιαστοι αδυνατουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους γιατί δεν μιλάει κανεις

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: