Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα-Άδωνις Γεωργιάδης: “Ο Τσίπρας είναι ανεπάγγελτος τεμπέλης και δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του”

Σε ένα ρεσιτάλ χυδαιότητας κατά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, και της αντιπολίτευσης συνολικά κατέφυγε ο ακροδεξιός υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας στη Βουλή και διαψεύδοντας πανηγυρικά τα περί πολιτικής ευπρέπειας που επικαλείται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην απέλπιδα προσπάθειά της να αλλάξει την ατζέντα από το σκάνδαλο των υποκλοπών και την όξυνση της φτώχειας και της ενεργειακής κρίσης.

Συγκεκριμένα, το χυδαίο κρεσέντο του Άδωνη Γεωργιάδη άρχισε όταν απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης είπε πως «αντί να υποστηρίξετε και να βάλετε πλάτη, έρχεστε εδώ και ειρωνεύεστε».

Κλιμάκωσε το τέμπο υποστηρίζοντας πως «όσο σε εμάς θα πέφτουν οι τιμές, εσείς θα με βρίζετε, αλλά δεν πειράζει, θα κερδίζουν οι καταναλωτές λεφτά».Και κάπου εκεί ακολούθησε η αναλόγου ύφους επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με βαριές εκφράσεις λέγοντας πως: «Ο Τσίπρας που δεν έχει δουλέψει ποτέ, δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί η αγορά. Πού να το καταλάβει ο ανεπάγγελτος, τεμπέλης, πού να ξέρει πώς βγαίνουν τα λεφτά; O πρόεδρος (σ.σ. της Βουλής )που έχει δουλέψει το καταλαβαίνει. Άρα λοιπόν, είναι τι αντίληψη έχει ο καθένας…».

Και πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας τους ευτελείς χαρακτηρισμούς: «Αν έχεις κάνει εμπόριο, όπως εγώ, καταλαβαίνεις πως βγαίνουν τα λεφτά και πως λειτουργεί η αγορά και που χρειάζονται τα ΜΜΕ. Αν είσαι σαν τον Τσίπρα, ανεπάγγελτος και τεμπέλης, να μην έχεις δουλέψει μια μέρα στη ζωή σου, δεν ξέρεις τι γίνεται και πως λειτουργεί η αγορά».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: