Μετά τους εκβιασμούς για τα εμβόλι@ έρχονται καινούργιοι για βουλευτές του κόμματος: “Αν κάνετε “ανταρσία” πάω σε εκλογές και χάνεται τις θέσεις σας”

Ωμός εκβιασμός του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους βουλευτές του κόμματος του σχετικά με τους ψιθύρους που ακούγονται για επανάσταση μερικών εξ αυτών.

Αρκετοί εκλεγμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επιχειρούν να διαχωρίσουν τις θέσεις τους από τον βούρκο στον οποίο έχει ρίξει το κόμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τις υποκλοπές τις μίζες και τα φαγοπότια.

Οι βουλευτές δυσκολεύονται να βγουν στις τοπικές κοινωνίες που τους στήριξε ο κόσμος με την ψήφο του καθώς και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούω φοβούνται την λαϊκή κατακραυγή.

Ο άνθρωπος ο οποίος εκβίασε χιλιάδες Έλληνες στο να προχωρήσουν με το ζόρι σε μία ιατρική πράξη όπως είναι αυτή του εμβολι@σμού ενώ είναι αντίθετο με τη συνθήκη του Οβιέδο που έχει υπογραφεί από όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν διστάζει να ξανά εκβιάσει για ακόμα μία φορά και μάλιστα δικούς του ανθρώπους.

Τους απειλεί ότι αν κάνουν ανταρσία θα πάει σε εκλογές και αυτοί θα χάσουν τις έδρες τους και κατ επέκταση τα χρήματα και τα προνόμια που τους προσφέρει η βουλευτική καρέκλα.

Ο άνθρωπος είναι στυγνός εγκληματίας και η μόνη θέση που του αξίζει είναι μέσα σε ένα κελί του Κορυδαλλού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *