Με πολλά θέματα καταπιάνεται η σημερινή έκδοση της “Κυριακάτικης δημοκρατίας” η οποία φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της πολιτικής καθημερινότητας.

Το πρώτο που αναφέρει είναι ότι πολλοί γαλάζιοι βουλευτές καθώς και στελέχη ανταλλάσσουν μηνύματα με γνωστούς και φίλους και αναφέρουν ότι ντρέπονται που ανήκουν σε αυτό το κόμμα με όλα αυτά που γίνονται αλλά για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορούν να αποχωρήσουν.

Υπάρχουν αρκετοί εξ αυτών οι οποίοι είναι φανατικοί υποστηρικτές του κόμματος και μιλάνε ότι Κυριάκος Μητσοτάκης όποτε και να πάει σε εκλογές απλά θα πατώσει στα ποσοστά.

Το δεύτερο θέμα το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η εκλογική ανάλυση που γίνεται μέσα στις σελίδες της εφημερίδας η οποία αναφέρει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι χαμένη από χέρι και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή χωρίς δηλαδή να χρειαστούν οι δεύτερες κάλπες αφού το ποσοστό της πλέον είναι στα τάρταρα με όλα αυτά που έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Το τρίτο θέμα το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι ότι πολλοί δημοσιογράφοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν με βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι κρύβονται και δεν βγαίνουν ούτε στα τηλέφωνα ούτε στα κανάλια ούτε σε site και ραδιόφωνα.

Δεν έχουν πλέον τι να πουν με όλα αυτά τα σκάνδαλα που καθημερινά ξεπετάγονται και προσπαθούν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους για να μην εκτεθούν χειρότερα.

Άλλωστε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρα από τις συνεντεύξεις που δίνει σε φιλοκυβερνητικά κανάλια κρύβεται από το Βήμα της Βουλής ώστε να δώσει εξηγήσεις τι ακριβώς συνέβη με το Predator, ποιος έδωσε εντολή να παρακολουθούνται όλοι αυτοί οι πολιτικοί, δημοσιογράφοι αλλά και απλοί πολίτες και προτιμάει να απέχει από κάθε δραστηριότητα.

Προηγούμενο άρθροΓια 70 ευρώ πουλούσε τα ροζ βίντεο της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος-Που είναι τα ονόματα των Νεοδημοκρατών που έβγαζαν τα βίτσια τους- Πάλι τα καλύψατε όπως τον Λιγνάδη
Επόμενο άρθροΜπο#ρδέλο με μπλε φωτάκι απ έξω: Ήθελε να παραιτηθεί ο Δένδιας και του έταξαν την Πρωθυπουργία για να παραμείνει και να μην ξεράσει όσα ξέρει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ