Νεκρός έπεσε ο γιατρός Φίλιππος Πρίφτης ο οποίος υπηρετούσε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων για πάνω από 20 χρόνια και είχε δώσει όλο του το είναι ώστε να ανταπεξέλθει όπου τον χρειαζόταν και να συμπληρώνει τις ελλείψεις που είχε το νοσοκομείο.

Δυστυχώς ήταν υπέρμαχος του εμβόλι#υ το οποίο όπως έλεγε σώζει ζωές

Σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατεβάστε αμέσως την ανάρτηση και σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς ειδήσεις. Αυτό που κάνετε επισύρει μήνυση. Καταλαβαίνω ότι το κάνετε επίτηδες για να προβάλετε τις αντιεμβολιαστικές σας πεποιθήσεις αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε εις βάρος της μνήμης ενός αξιόλογου ανθρώπου και επιστήμονα. Είστε άθλιοι και θα έπρεπε να ντρέπεστε. Ν. 4619/2019 άρθρο 191.

  2. Παρακαλώ κατεβάστε την ανάρτησή αυτή. Είναι παντελώς ψευδής και υβριστική. Δεν σέβεστε την μνήμη του.
    Σας γνωστοποιώ τα ακόλουθα:

    Άρθρο 187 Διασπορά ψευδών ειδήσεων
    Διαβούλευση:
    Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο του Νέου «Ποινικού Κώδικα»
    Ενότητα:
    ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
    Ισχύον Άρθρο:

    1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις,

    τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή.

    2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ