Φοβόταν για την καρέκλα και την εξουσία: Υπέκλεπτε όσους σχετίζονταν με τον Αντώνη Σαμαρά για να μην τον ρίξουν από την κυβέρνηση

Υπό παρακολούθηση από το σύστημα Predator βρισκόταν, εκτός από τον υποδιοικητή της ΕΥΠ, και ο υπεύθυνος ασφαλείας της Υπηρεσίας, Τάσος Παπαγεωργίου.

Το όνομά του βρίσκεται στη δεύτερη μεγάλη λίστα παρακολουθήσεων που αποκαλύπτει αύριο το Documento, ωστόσο το συγκεκριμένο όνομα δεν είχε ταυτοποιηθεί μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής, όταν η εφημερίδα πήγε στο τυπογραφείο.

Ωστόσο, σήμερα Σάββατο, οι πηγές του Documento επιβεβαίωσαν ότι ο Τάσος Παπαγεωργίου είναι ο διευθυντής ασφαλείας της ΕΥΠ

Πρόκειται συγκεκριμένα για τον πρώτο πολιτικό υπάλληλο που αναλαμβάνει αυτή τη θέση, αφού στο παρελθόν το συγκεκριμένο πόστο ανατίθετο σε αξιωματικούς. Μάλιστα, ο προηγούμενος αξιωματικός της Αστυνομίας που κατείχε τη συγκεκριμένη θέση, πριν αντικατασταθεί από τον Τάσο Παπαγεωργίου, είχε αποχωρήσει από την υπηρεσία, δηλώνοντας σιβυλλικά στους συναδέλφους του: «Φεύγω γιατί δε θέλω να πάω φυλακή»

Ο Τάσος Παπαγεωργίου, εκτός από την εξαιρετικά σημαντική ιδιότητά του στην ΕΥΠ, είναι επίσης κουνιάδος του δημάρχου Καλαμάτας, ο οποίος με τη σειρά του είναι προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Όπως αποκάλυψε το Documento την προηγούμενη εβδομάδα, και ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται ανάμεσα στους παρακολουθούμενους από το Predator. Συνεπώς, η παρακολούθηση του Τάσου Παπαγεωργίου, ενδέχεται να γινόταν και με σκοπό να εντοπιστούν πληροφορίες που αφορούσαν τον Αντώνη Σαμαρά, λόγω της κοντινής τους σχέσης.

Ερώτημα: Γιατί ο “Τόνι  Τσολάκογλου” είχε δανείσει στελέχη του στον Δημητριάδη που ήξεραν τα πάντα για τις παρακολουθήσεις 2012-2015;

Αν αυτό δεν λέγεται οίκος ανοχής ,οι λέξεις έχασαν το νόημα.

Στο Documento της Κυριακής, δημοσιεύονται δεκάδες νέα ονόματα ατόμων που στοχοποιήθηκαν από το σύστημα Predator, ως συνέχεια των συνταρακτικών αποκαλύψεων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: