Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κυριακάτικης εφημερίδας Documento την ερχόμενη Κυριακή δημοσιεύεται νέα λίστα με ονόματα που παρακολουθούνταν από την κυβέρνηση με το παράνομο λογισμικό Predator. Μέσα στη νέα λίστα βρίσκεται και το όνομα του Στέφανου Χίου.

Πριν από λίγο ενημερώθηκαν οι δημοσιογράφοι του ΜΑΚΕΛΕΙΟ από τη συνάδελφο του Ντοκουμέντο Δανάη Μπαρτζώκα. Πρόκειται για μία ακόμα επιβεβαίωση της εφημερίδος μας ότι ο Στέφανος Χίος βρίσκεται συνεχώς στο «στόχαστρο» της κυβέρνησης λόγω των μεγάλων αποκαλύψεων για σκάνδαλα που συμμετέχουν εξέχοντα στελέχη της διεφθαρμένης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δεν τους έφθανε που παραλίγο να χάσει τη ζωή του από την απόπειρα δολοφονίας του από το παρα-κράτος, κατόπιν άνωθεν εντολών, τον είχαν επισυνδέσει κιόλας, εδώ και ενάμιση χρόνο τουλάχιστον.

Νομίζουν έτσι οι Μητσοτάκηδες και οι Δημητριάδηδες ότι θα κάμψουν το ηθικό των ανεξάρτητων δημοσιογράφων. Νομίζουν ότι οι αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα φρεναριστούν με τέτοιες ενέργειες, που παραπέμπουν στην Κόζα Νόστρα.

Δυστυχώς γι’ αυτούς η Ελεύθερη Φωνή του ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν σταματάει! Αύριο η εφημερίδα μας έχει μια σειρά αποκαλύψεων που θα θορυβήσουν πολλούς. Μείνετε συντονισμένοι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ