Ψυχικά διαταραγμένος και βαριά άρρωστος: Οφείλουν τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια να τον υποχρεώσουν να νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική Πτέρυγα του Κορυδαλλού

Ένας ψυχικά άρρωστος πρωθυπουργός με ανασφάλειες, ο οποίος θεώρησε ότι το πολίτευμα δεν είναι η δημοκρατία αλλά μία φασιστική δικτατορία που θα πρέπει να παρακολουθούνται όλοι ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος για να μην πέσει το καθεστώς.

Αυτά συμβαίνουν μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα όπως του Παπαδόπουλου με την ΚΥΠ η οποία με ένα τηλεφωνικό δίκτυο παρακολουθήσεων γνώριζε ανά πάσα στιγμή τις κινήσεις, τα πολιτικά πιστεύω και τους ανθρώπους που θεωρούνταν επικίνδυνοι ώστε να ξεσηκώσουν τον υπόλοιπο κόσμο για να κάνει επανάσταση.

Παρακολουθούνταν οι κομμουνιστές και όλοι οι αριστερόστροφοι πολίτες οι οποίοι θεωρούνταν επικίνδυνοι για το πολίτευμα.

Ο δικτάτορας του 2022 που πλέον θα πρέπει να διορθωθεί στη σελίδα της Wikipedia και να αναφερθεί ως δικτατορία τεσσάρων χρόνων του Κυριάκου Μητσοτάκη παρακολουθούσε μέχρι και δικά του άτομα για να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή αν κάποιος θέλει να τον ανατρέψει.

Εδώ πλέον δεν μιλάμε ότι θα πρέπει αυτός ο άνθρωπος να φύγει με εκλογές, μιλάμε για έναν άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο που θα πρέπει να τον οδηγήσουν όχι στον Κορυδαλλό αλλά στην Ειδική Πτέρυγα της ψυχιατρικής κλινικής των φυλακών.

Άρρωστος, ανασφαλής προσπαθούσε να κρατηθεί με παρακολουθήσεις, με την αστυνομική βία και με ένα σύστημα τρομοκρατίας στις γειτονιές ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας.

Η ιστορία το έγραψε, οι ιστορικοί οφείλουν να το καταγράψουν για να μπορούν να διδαχτούν οι επόμενες γενιές ώστε να μην κάνουν τα ίδια λάθη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: