Το έκρυψαν όλα τα ΜΜΕ: Γιατροί του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κατέγραψαν παρενέργειες του εμβ#λίου σε άντρα 59 ετών

Να εδώ στο https://link.springer.com , έναν ιστότοπο με έδρα την Ελβετία όπου ανεβαίνουν επιστημονικά συγγράμματα και μελέτες βρήκαμε την παρακάτω πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση.

Η δημοσίευση είναι εξειδικευμένη εργασία νευρολόγων ιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Αφορά έναν άνδρα 59 ετών ο οποίος προσήλθε με σημάδια παραπληγίας στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το νοσοκομείο δεν κατονομάζεται αλλά το υποθέτουμε καθώς η πλειοψηφία των ιατρών που υπογράφουν τη δημοσίευση υπηρετούν σε αυτό.

Παραθέτουμε όλη την δημοσίευση σε μετάφραση για όποιον θελήσει να διαβάσει τις εξειδικευμένες ιατρικές λεπτομέρειες.

Τα σημεία στα οποία εμείς, οι μη ειδικοί, στεκόμαστε και προβληματιζόμαστε είναι τα εξής.

1. Το ιατρικό του ιστορικό ήταν κατά τα άλλα αδιάφορο. Δεν αναφέρθηκαν ούτε παράγοντες αγγειακού κινδύνου ούτε σωματική καταπόνηση ή κινήσεις υπερκάμψης/έκτασης της πλάτης πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων.

2. Τα συμπτώματά του ξεκίνησαν 20 ημέρες μετά τη λήψη του εμβ#λίου m-RNA COV-ID-19.

3. Επομένως, υποθέτουμε ότι στον ασθενή μας, ο εμβολι@σμός μπορεί να έχει επισπεύσει τη θρομβωτική διαδικασία, οδηγώντας τελικά σε εγκεφαλικό επεισόδιο της σπονδυλικής στήλης. Τα θρομβωτικά επεισόδια μετά την έκθεση στον εμβολι@σμό για τον COVI-D σχετίζονται κυρίως με το εμβ#λιο ChAd-Ox1 nCo-V-19 και ο υποτιθέμενος μηχανισμός είναι παρόμοιος με αυτόν της θρομβοπενίας που προκαλείται από ηπαρίνη, με τη συμμετοχή αντισωμάτων κατά του παράγοντα 4 του αιμοπεταλίου.

4. Αντίθετα, στην περίπτωση εμβ#λίων που βασίζονται σε m-RNA, όπως το εμβόλι# m-RNA COV-ID-19, ο υποτιθέμενος μηχανισμός περιλαμβάνει μετάφραση μιας πρωτεΐνης ακίδας που ενισχύει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων και την ενεργοποίηση της εναλλακτικής οδού συμπληρώματος [ 9 ]. Από όσο γνωρίζουμε, αυτή είναι η πρώτη (!!?) αναφερόμενη περίπτωση ισχαιμίας του νωτιαίου μυελού μετά τον εμβολι@σμό κατά του COVI-D-19.

Δεδομένου ότι το φάσμα των νευρολογικών συνεπειών σε σχέση με τη μόλυνση και τον εμβολι@σμό COVI-D-19 διευρύνεται συνεχώς, η αυξημένη ευαισθητοποίηση μεταξύ των κλινικών γιατρών θα βοηθήσει στην ακριβή αξιολόγηση του επιπολασμού και τη διεξαγωγή μελετών μεγαλύτερης κλίμακας παρέχοντας εικόνα για τους παθογενετικούς μηχανισμούς.

5. Μας κάνει επίσης εντύπωση το γεγονός πως αυτού του είδους η δημοσίευση, που ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο παρουσίασης απ τους γιατρούς προς τους συμπολίτες μας στη Θράκη, σε κάποιο τοπικό ή και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ.

Βάλτε τώρα με το μυαλό σας, όλους αυτούς τους αιφνίδιους θανάτους που βλέπουμε κάθε μέρα γύρω μας, σε πόσους γίνεται τέτοιου είδους ιατρική γνωμάτευση σε σχέση πάντα με τη δράση των εμβ#λίων και για πόσους έχουμε στέρεα και πειστικά αποτελέσματα αναφορικά με την αιτία θανάτου.

Η ισχαιμία του νωτιαίου μυελού που περιπλέκει τον εμβολι@σμό BNT1-62b2 mR-NA COV-ID-19

Αγγελική Φωτιάδου ,

Δημήτριος Τσίπτσιος ,

Σοφία Κιτμερίδου ,

Ελένη Μαυράκη &

Ιωάννης Ηλιόπουλος

One thought on “Το έκρυψαν όλα τα ΜΜΕ: Γιατροί του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κατέγραψαν παρενέργειες του εμβ#λίου σε άντρα 59 ετών

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: