Ο έγκριτός και πασίγνωστος καρδιολόγος Peter McCullough παρενέβη για τα παιδιά, όταν ρωτήθηκε: «Ακούμε πολλές ιστορίες νεαρών ανθρώπων που πεθαίνουν ξαφνικά, δεν θα έπρεπε να το εξετάσουμε; Εννοώ μιλάμε για μυοκαρδίτιδα ως παρενέργεια»

Έχετε δίκιο. Το 80 με 90% των παιδιών που νοσηλεύονται με αυτό, είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Η νοσηλεία εξ ορισμού, είναι μια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια και γνωρίζουμε ότι, μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας.

Στο κολέγιο Paton, κυκλοφόρησε πρόσφατη αναφορά εκατό θανατηφόρων περιπτώσεων. Λοιπόν, οι γονείς χάνουν τα παιδιά τους λόγω μυοκαρδίτιδας και καρδιακής βλάβης. Σχηματίζει την ουλή στην καρδιά και στην συνέχεια τα παιδιά, καταρρέουν ξαφνικά και σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να επανέλθουν».

Προηγούμενο άρθροΜία γυναίκα εξομολογείται στον ταξιτζή: Ο άντρας μου ήταν 52 χρόνων χωρίς κανένα πρόβλημα και πέθανε στον ύπνο του από έμφραγμα του μυοκαρδίου (βίντεο)
Επόμενο άρθροΠέθανε εξάχρονο κορίτσι από ανακοπή καρδιάς: Εγκληματίες γονείς πάνε με το ζόρι και τους σηκώνουν το μανίκι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ