Ο Μαυρογιαλούρος είχε και φιλότιμο ο Τσιάρας δεν έχει ούτε αυτό

Ο Μαυρογιαλούρος είχε και φιλότιμο ο Τσιάρας δεν έχει ούτε αυτό

Αυτοψία στα μεγάλα έργα που εκτελούνται στο Μουζάκι Καρδίτσας, γιατην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία ΙΑΝΟΣ, έκανε το Σάββατο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο της περιοχής κ. Φάνη Στάθη. Αρχικά ο κ. Τσιάρας επιθεώρησε τις εργασίες ανέγερσης του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου και στη συνέχεια, τις παρεμβάσεις που γίνονται στον Πάμισο ποταμό και τη νέα πεζογέφυρα.

Αλήθεια τόσο καιρό κύριε Τσιάρα που βρισκόσασταν?

Τρία ολόκληρα χρόνια που τα πάντα είχαν διαλυθεί από τον Ιανό και οι κάτοικοι του Μουζακίου και των γύρω χωριών φώναζαν και έκαναν καταγγελίες για τα έργα τα οποία δεν έγιναν γιατί δεν επισκεφθήκατε την Καρδίτσα να τους μιλήσετε από κοντά και να τους εξηγήσετε τι ακριβώς συμβαίνει.

Γιατί βρισκόσασταν κρυμμένος μία στο γραφείο σας στην Καρδίτσα και μία στην Αθήνα.

Τώρα που πλησιάζει η προεκλογική περίοδος και χρειάζεστε ψήφους ξαφνικά θυμηθήκατε τα έργα.

Ρωτήσατε μήπως για τις ανεμογεννήτριες του φίλου σας του Γιώργου Γεραπετρίτη με την Τερνα αν οι κάτοικοι είναι σύμφωνοι με τα έργα αυτά?

Μήπως πήρε το αυτί σας κάποιες αντιδράσεις των πολιτών?

Μήπως γνωρίζετε την ταλαιπωρία που βίωσαν οι κάτοικοι των ορεινών χωριών του Μουζακίου στη μετάβαση τους στα σπίτια τους όταν περνούσαν οι τεράστιες νταλίκες με τα εξαρτήματα από τις ανεμογεννήτριες και σταματούσε η κυκλοφορία για ολόκληρες ώρες?

Μήπως γνωρίζετε ότι οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει να φτάσουν ομαλά τα εξαρτήματα στον Τύμπανο απειλούσαν τους κατοίκους του Μουζακίου ότι θα τους συλλάβουν αν τολμήσουν να αντιδράσουν ή να περάσουν και να διακόψουν την κυκλοφορία?

Εσείς κύριε Στάθη τα γνωρίζετε όλα αυτά?

Είναι καλό να δείχνει την υποταγή στο κόμμα για να ξαναβγείτε δήμαρχος αλλά οι πολίτες σας ψήφισαν για να εξυπηρετείτε τα συμφέροντά τους και όχι τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας και να γλύφετε τον κάθε υπουργό που έρχεται βγάζοντας φωτογραφίες μαζί του.

Είστε τελικά δήμαρχος Μουζακίου η δήμαρχος Νέας Δημοκρατίας?

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: