Τέλος για το ερπετό της Νέας Τάξης Τζο Μπάιντεν: “Τα πήγα καλά στους εμβολια@σμούς”- Για αυτό έφαγες το κεφάλι σου π#ρνόγερε

Ευχαρίστησε τους νέους ψηφοφόρους, που συμμετείχαν δυναμικά στη διαδικασία, ενώ παραδέχτηκε ότι η προηγούμενη διετία ήταν δύσκολη και αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της θητείας του, με έμφαση στο εμβολι@σμό για την πανδημία και τη μείωση της ανεργίας, αλλά και των ομοσπονδιακών φόρων. «Τώρα αρχίζουμε» ανέφερε, λέγοντας ότι διαψεύστηκαν οι εκτιμήσεις για «κοκκινο κύμα» (σ.σ. νίκη των Ρεπουμπλικανών) στις ενδιάμεσες εκλογές.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφέρει ότι οι Αμερικανοί ψηφοφόροι είναι «μπερδεμένοι».

Ο Μπάιντεν είπε ακόμη, μεταξύ άλλων, ότι θα συνεργαστεί με τους Ρεπουμπλικανούς, αλλά δεν θα δεχτεί μέτρα που θα αυξήσουν τον ήδη υψηλό πληθωρισμό στις ΗΠΑ. «Είμαι έτοιμος να δεχτώ συμβιβασμούς για το καλό του αμερικανικού λαού» ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι «δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε κάθε μέρα, το μέλλον των ΗΠΑ είναι πολλά υποσχόμενο».

«Θυμηθείτε ποιοι στο δ… είμαστε («Remember who the hell we are»), είμαστε οι ΗΠΑ» υπογράμμισε σε άλλο σημείο, αναφερόμενος στο μεγαλείο και τα επιτεύγματα του αμερικανικού έθνους. «Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να κάνουμε» τόνισε.

Ο ίδιος απέφυγε τις εκτιμήσεις

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: