«Είναι ένα ζήτημα το οποίο προφανώς θα πρέπει να διαλευκανθεί αμέσως. Θεωρώ αδιανόητο ο Περιφερειάρχης Αττικής να παρακολουθείται από τον οποιονδήποτε»
Απαντήσεις για τη λίστα των υποκλοπών στην οποία εμπεριέχεται το όνομά του ζήτησε ο Γιώργος Πατούλης και ανέφερε ότι είναι αδιανόητο να παρακολουθούν τον περιφερειάρχη Αττικής. Μιλώντας στην ΕΡΤ ζήτησε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και δεν διέψευσε τυχόν παρακολούθησή του.

«Θεωρώ ότι είναι ένα ζήτημα το οποίο προφανώς θα πρέπει να διαλευκανθεί αμέσως. Είναι ήδη το θέμα αυτό στη Δικαιοσύνη και προφανώς θα σας έλεγα ότι όσον αφορά τα ζητήματα της τοξικότητας, ή τα ζητήματα τα οποία μπορούν να συμβαίνουν στη χώρα μας, ένα πράγμα σίγουρα μπορούν να δημιουργήσουν: έλλειψη κεφαλαίων και επενδύσεων, έλλειψη ανάπτυξης, έλλειψη θέσεων εργασίας» ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης.

«Θεωρώ αδιανόητο ο Περιφερειάρχης Αττικής να παρακολουθείται από τον οποιονδήποτε, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν ότι αυτή τη στιγμή γίνεται μία διερεύνηση από τη δικαιοσύνη, θα δούμε αν θα χρειαστεί να κάνουμε (σ.σ. κάτι). Αυτό που παρουσιάζεται σε ένα πρωτοσέλιδο ενός εντύπου θα πρέπει να αποδειχθεί. Από την άλλη πλευρά, η τοξικότητα του να συνεχίζεται, το μόνο πρόβλημα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει είναι οπισθοδρόμηση στην ίδια τη χώρα και προφανώς και στην Αττική. Εμείς παρακολουθούμε αυτά τα οποία γίνονται από την ανεξάρτητη αρχή της Δικαιοσύνης και από εκεί και πέρα νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: