Έστειλαν το δικό τους μήνυμα έξω από το υπουργείο Υγείας οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή στη σημερινή μέρα απεργίας (Βίντεο)

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση  οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Με συνθήματα και πανό διαμαρτυρήθηκαν ακόμα μία φορά για τις αναστολές τους και ξεφτίλισαν τους υγειονομικούς δικτάτορες που μας κυβερνούν εδώ και τρία χρόνια.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02vefEWYU2WyxZgGkcqXdE7YZQ4FP8wFJQYfRhUgqEvfbU6yGCGSiEiVus6vWFdVjtl&id=100081466625031

One thought on “Έστειλαν το δικό τους μήνυμα έξω από το υπουργείο Υγείας οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή στη σημερινή μέρα απεργίας (Βίντεο)

  1. Αξιότιμε κύριε, όποιος είστε. Οι υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικοτητας, όπως γράφει και το πανό, ΔΕΝ παίρνουν μέρος στη δράση του υπουργείου. Η 9/11 μέρα απεργιακής κινητοποίησης ήταν και για μας μέρα διαμαρτυρίας όπως για όλους τους εργαζόμενους σε όλους τούς κλάδους που βάλλονται απ’τη φιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζεται, έτσι πήραμε μέρος στη συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ -έχει εκδοθεί σχετικό δελτίο τύπου – συμβολικά όμως, κατευθυνθηκαμε στο υπουργείο υγείας. Δεν σχετιζομαστε με τη δράση εκεί, εκεί βρίσκονται άλλοι συνάδελφοί και σας παρακαλώ πολύ να ανασκευασεται καθώς επιλέγουμε εμείς που παρευρισκομαστε και αποφεύγουμε τις ανακρίβειες καθώς δεν προσφέρουν σε τίποτα στον υγειονομικό αγώνα.
    Μετά τιμής
    Εκ της γραμματείας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: