Πολλοί κάτοικοι της Καρδίτσας μας στέλνουν μηνύματα γνωρίζοντας ότι η σελίδα μας από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε όταν ακόμα ήταν μία απλή σελίδα στο Facebook και αργότερα μετατράπηκε σε site ότι δηλώσαμε ότι είμαστε όχι μόνο κατά του υποχρεωτικού εμβολι@σμού αλλά κατά ενός σκευάσματος το οποίο δεν πέρασε από κανέναν έλεγχο, δεν αναφέρθηκαν ποτέ σε φύλλο οδηγιών οι παρενέργειες του και ο τρόπος που προωθήθηκε από τις εκάστοτε κυβερνήσεις δηλαδή με εκβιασμούς και απειλές μας έκανε να δηλώσουμε ότι υπάρχει θέμα με το όλο ζήτημα.

Κυβερνήσεις οι οποίες δεν νοιάστηκαν ποτέ για ανθρώπους που έπεφταν από τα μπαλκόνια λόγω μνημονίων για ανθρώπους που τους δημιούργησαν ψυχολογικά προβλήματα με την παρατεταμένη κρίση ξαφνικά νοιάστηκαν για την υγεία τους και ήθελα να τους σώσουν με ένα σκεύασμα που ήρθε από τεράστιος κολοσσούς φαρμακοβιομηχανιών.

Αρκετοί συμπολίτες μας σε μηνύματα μας καταγγέλλουν ότι από τη στιγμή που προχώρησαν στην πράξη του εμβολι@σμού η αντοχή τους έχει πέσει σχεδόν στο μισό και ότι καθημερινές δραστηριότητες που πραγματοποιούσαν με σχετική ευκολία τώρα πλέον τους “βγαίνει η γλώσσα ” για να ανταποκριθούν.

Ανέφεραν ότι δεν μπορούν να αθληθούν, δεν μπορούν να περπατήσουν αποστάσεις που περπατούσαν πριν τον εμβολια@σμό, δεν μπορούν να πάνε εύκολα για ψώνια αφού με την παραμικρή πίεση κουράζονται.

Αρκετοί εξ αυτών ανέφεραν και αναπνευστικά προβλήματα λέγοντας ότι σε πολλές περιπτώσεις τους κλείνει η αναπνοή αδυνατώντας να αναπνεύσουν φυσιολογικά.

Όλα αυτά φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαία αφού όλοι αυτοί που τα καταγγέλλουν έχουν προχωρήσει και στις τρεις δόσεις του σωτηρίου σκευάσματος.

Αυτό που θα τους προτείνουμε εμείς είναι να απευθυνθούν σε γιατρούς οι οποίοι δήλωσαν εξαρχής την αντίθεσή τους σε όλη αυτή την παράνοια των εμβ#λίων και να τους συμβουλευτούν τι θα πρέπει να κάνουν για να μπορέσουν να αποτοξινωθούν από τα δηλητήρια τα οποία έβαλαν στο σώμα τους.

Δεν μπορούμε να πάρουμε ευθύνη για κάτι το οποίο είναι ιατρικό ζήτημα.

Προηγούμενο άρθροΞεφτιλίζει τον γουρλομάτη που έκανε “μπανιστήρι” η PEGA: “Είναι τόσο ακριβό το λογισμικό Predator που μόνο κυβερνήσεις μπορούν να το αγοράσουν”
Επόμενο άρθροΑπεργούν οι υγειονομικοί της Καρδίτσας: ” Όχι στην εμπορευματοποίηση της υγείας, να επιστρέψουν οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή”

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πόσο όμορφα αισθάνομαι που απέρριψα τον εμβολιασμο αλλά και πόσο άσχημα που συνάνθρωποι εξαπατηθηκαν και κατεστρεψάχνω τη ζωή τους για να ευχαριστησουν το κυβερνών κόμμα !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ