Αγαπητοί συμπολίτες μας καρδιτσιώτες, έμποροι και επιχειρηματίες.

Η αυριανή μέρα με την πανελλαδική απεργία σε όλους τους εργασιακούς τομείς της κοινωνίας σηματοδοτεί όχι απλά ακόμη μία απεργία που διοργανώνουν οι συνδικαλιστές και τα συνδικάτα αλλά μία έκφραση οργής, αγανάκτησης και αντίθεσης σε όλα αυτά που θέλουν με διάφορα παραμύθια να οδηγήσουν στο τελικό αποτέλεσμα: Στην πλήρη εξαθλίωση της κοινωνίας, σε δημιουργία πλουσίων και φτωχών, σε κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες θα αντικατασταθούν από τεράστια Mall που θα ελέγχουν μεγάλο τσιφλικάδες της χώρας.

Τα προβλήματα είναι χιλιάδες τα καταστήματα της πόλης αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις του μήνα δεκάδες καταστήματα έχουν κλείσει και αναμένονται και άλλα πολλά λουκέτα αφού ο χειμώνας δεν έχει μπει για τα καλά ακόμα.

Η πλατεία Δικαστηρίων ρημάζει, τα συνοικιακά καφενεία έχουν κλείσει, αρτοποιεία έχουν βάλει λουκέτα, βενζινάδικα το ένα μετά το άλλο βάζουν κλειδαριές και η Καρδίτσα ερημώνει.

Όλο αυτό έχει αντίκτυπο και στα δικά σας καταστήματα αφού αυτοί που αποχώρησαν από την επιχειρηματική ζωή της πόλης δεν θα μπορούν να σας στηρίξουν οικονομικά με τις αγορές τους.

Είναι μία αλυσίδα στην οποία αν κοπεί ένας κρίκος κόβεται ολόκληρη.

Ήδη θα έχετε παρατηρήσει τα έσοδα σας να μειώνονται αλλά τα έξοδα να είναι στα ύψη και όλα αυτά για χατίρι ενός ναζιστή του Ζελένσκι ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα και μία χώρα που ουδέποτε στήριξε τη δικιά μας χώρα όταν εισέβαλαν οι Τούρκοι μέσα στην Κύπρο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας μίλησε για δίωρη στάση εργασίας δηλαδή για δίωρο κλείσιμο των καταστημάτων αλλά αυτό αποτελεί μία κοροϊδία.

Όταν θες να κάνεις αγώνα δηλώνεις εξαρχής ότι σήμερα δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε γιατί κοντεύουμε να σταματήσουμε να σας εξυπηρετούμε επ αόριστον.

Κλείνουμε τα καταστήματά μας από το πρωί τουλάχιστον ως το μεσημέρι για να στείλουμε το μήνυμα στην κοινωνία της Καρδίτσας ότι τα παραμύθια του Εμπορικού Συλλόγου και των κομματόσκυλων που βρίσκονται εκεί μέσα και δεν χάνουν ευκαιρία να βγάζουν φωτογραφίες με γαλάζιους βουλευτές και αυτοδιοικητικούς καμαρώνοντας στο πλάι τους, δεν περνάνε πια.

Αυτό το μήνυμα πρέπει να στείλει η Καρδίτσα στον κύριο Τσεκούρα στην κυρία Νιάκα και σε όλους αυτούς που είχαν βάλει την ουρά στα σκέλια επί δύο χρόνια στα αντισυνταγματικά λοκντάουν που στην ουσία γονάτισαν τα καταστήματα και ήταν προάγγελος όλα αυτών που θα συμβούν.

Δήλωσε από την αρχή την αντίθεσή τους σου και για μία μέρα σταμάτα να εξυπηρετήσεις τους πελάτες.

Αν δεν το κάνεις το λουκέτο έρχεται και στο δικό σου μαγαζί σύντομα και θα είναι ολοκληρωτικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ