Να επέμβουν άμεσα οι εισαγγελείς και να τον οδηγήσουν στο ψυχιατρείο, είναι επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία: Ο Βασιλακόπουλος αναφέρει ότι το παιδί του του ζήτησε δώρο την τρίτη δόση του εμβ#λίου

Άνθρωπος ο οποίος χρήζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας θεωρείται ο καθηγητής πνευμονολογίας Θοδωρής Βασιλακόπουλος.

Μετά τα όσα έχει πει κατά την περίοδο της πανδημίας τα οποία θα γραφτούν σε βιβλία τα οποία θα διδάσκονται στις επόμενες γενιές το προχωράει ένα βήμα παραπάνω και αναφέρει ότι ο 12χρονος γιος του του ζήτησε δώρο την τρίτη δόση του εμβ#λίου.

Χαρακτηριστικά είπε ότι το κάθε παιδί συμπεριφέρεται ανάλογα με την διαπαιδαγώγηση που έχει λάβει από τους γονείς του καθώς και το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε.

Ο άνθρωπος πέρα από τα χρήματα που έχει αρπάξει από τις φαρμακευτικές για να προωθήσει το παραμύθι του εμβ#λιασμού φαίνεται ότι έχει και ψυχολογικό πρόβλημα οπότε θα πρέπει να επέμβουν οι εισαγγελείς ώστε όχι μόνο να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση γιατί θεωρείται επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία αλλά και να καταλήξει σε κάποια ψυχιατρική κλινική στην οποία θα λάβει την απαραίτητη φροντίδα ώστε να ηρεμήσει.

Όταν κρίνουν οι αρμόδιοι γιατροί μαζί με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο τότε ας του δώσουν εξιτήριο.

One thought on “Να επέμβουν άμεσα οι εισαγγελείς και να τον οδηγήσουν στο ψυχιατρείο, είναι επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία: Ο Βασιλακόπουλος αναφέρει ότι το παιδί του του ζήτησε δώρο την τρίτη δόση του εμβ#λίου

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: