“Ο όρος “ελευθερία έκφρασης” χρησιμοποιείται κατά κόρον σε δημοκρατικά καθεστώτα. 

Η ελευθερία του λόγου είναι μια αρχή που υποστηρίζει την ελευθερία ενός ατόμου ή μιας κοινότητας να εκφράζει τις απόψεις και τις ιδέες τους χωρίς φόβο αντίρρησης, λογοκρισίας ή νομικής κύρωσης.

Παγκοσμίος κάθε κυβέρνηση εδώ και πολλά χρόνια, περιορίζει την ελευθερία του λόγου, την φιμώνουν.

Το κατά πόσο αυτοί οι περιορισμοί μπορούν να δικαιολογούνται βάσει της αρχής , εξαρτάται από το κατά πόσον επηρεάζουν τις απόψεις ή τις ιδέες του ατόμου.
Πολλές φορές την επηρεάζουν αρνητικά και προξενώντας του ψυχική βλάβη, ασφυκτική ψυχολογική και πνευματική πίεση.

Το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης αναγνωρίζεται ως ανθρώπινο δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων.

Επιλέγω να μαι ελεύθερος, επιλέγω να ορίζω εγώ το σώμα μου, επιλέγω να είμαι άνθρωπος, επιλέγω να έχω την επιλογή, επιλέγω να πολεμήσω για αυτήν.

Οι Υγειονομικοί σε αναστολή πιστεύουμε και προωθούμε πλέον κάτι παράνομο για αυτή την νέα τάξη, την ελευθερία και την ατομική επιλογή, να υπάρχει το αυτεξούσιο, να ορίζεις εσύ το σώμα σου, όπως αρμόζει σε έναν ελεύθερο άνθρωπο, ακόμα και την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.

Διώκονται πάρα πολλοί συνάδελφοι είτε ποινικά είτε μπλοκάρονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ για τις απόψεις τους.

Με τη δύναμη της θέλησης του ο άνθρωπος αλλάζει τον εαυτό του.
Με τη δύναμη της αγάπης αλλάζει τους άλλους.
Με τη δύναμη της σκέψης αλλάζει τον κόσμο.

Η κοινωνία μας οδηγείται από απαθείς τυφλούς και ενίοτε διεφθαρμένους κυβερνώντες και συστημικους, στην αταξία και στο χάος.

Ο αγώνας μας δεν σταματά ποτέ, δεν αφορά μόνο τους υγειονομικούς σε αναστολή, αφορά τους πολίτες τον απλό λαό την ανθρωπότητα.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό  ότι εμείς οι υγειονομικοί υπάλληλοι σε αναστολή εργασίας που είμαστε στο δρόμο αυτή τη στιγμή για 15 μήνες πλέον, χωρίς μισθό, ένσημα, ασφάλεια και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ εργασίας, απαγορεύεται να εργαστούμε, τιμωρητικά και μόνο.

Είμαστε εκτός συστήματος επειδή μιλάμε.
Επειδή ξεσκεπάζουμε πολλές βρωμιές και επειδή συνεχίζουμε να μιλάμε!
Δυστυχώς πολεμάμε πλέον μόνοι μας.

Ο πόλεμος είναι εδώ
Ο εχθρός γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει.

Το θέμα δεν είναι μόνο να γυρίσουμε  πίσω στην εργασία μας, γιατί αυτό το σύστημα αυτομάτως θα μας ξανά διώξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Το θέμα είναι να βγούμε έξω και να φωνάξουμε για τη δημοκρατία για τα δικαιώματά μας, για το σύνταγμα και τις ζωές που μας αφαιρούν καθημερινά, την ελευθερία μας, για τα παιδιά μας.
Και οι δυναστες που τα καταπατούν να πληρώσουν κάποια στιγμή .

Θέλει μαζικότητα και επιμονή θέλει ψυχική δύναμη και θάρρος.
Καλό κουράγιο και αποφασιστικότητα στον αγώνα που κάνουμε, για εμάς και τα παιδιά μας!

Με εκτίμηση υγειονομικός υπάλληλος σε αναστολή εργασίας!
Καλή λευτεριά σε όλους! “

Νικόλαος Παντελιος διασώστης ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης σε αναστολή εργασίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: