Ξεδιάντροπος!!! Μετά από όσα βγήκαν στο φως θα δώσει συνέντευξη στο σκουπίδ# της Νέας Τάξης Χατζηνικολάου για να γεμίσει φούμαρα τον ελληνικό λαό

Πολιτική ρελάνς αναμένεται να επιχειρήσει, αρχής γενομένης από σήμερα, η κυβέρνηση με φόντο την υπόθεση των παρακολουθήσεων και του παράνομου λογισμικού Predator, μετά και το κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που κάνει λόγο για παρακολουθήσεις μέσω του λογισμικού 33 πολιτικών προσώπων, συζύγων αυτών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών. Το στίγμα της ημέρας αναμένεται να δώσει ο πρωθυπουργός, ο οποίος το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί πριν την αναχώρηση του κ. Μητσοτάκη για την Κλιματική Σύνοδο του ΟΗΕ στο Σαρμ Ελ Σεϊχ της Αιγύπτου.

Το νέο δεδομένο της υπόθεσης, πάντως, είναι η παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ. Ο κ. Ντογιάκος ο οποίος έδωσε ήδη παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, να διενεργήσει ποινική προκαταρκτική έρευνα για τα καταγγελλόμενα και να καλέσει σε κατάθεση τον εκδότη της εφημερίδας, δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Ο κ. Βαξεβάνης θα κληθεί άμεσα προς εξέταση και θα του ζητηθεί να προσκομίσει τα στοιχεία που διαθέτει, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να κληθούν και άλλλα πρόσωπα. Σημειωτέον, τη διερεύνηση του δημοσιεύματος αρμοδίως είχε ζητήσει και η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ενώ ο κ. Βαξεβάνης το Σάββατο είχε ζητήσει ραντεβού με τον κ. Ντογιάκο, για να τον ενημερώσει για τα στοιχεία που διαθέτει. Εντούτοις, την Κυριακή και μετά την παραγγελία της πονικής προκαταρκτικής έρευνας από από μέρους του κ. Βαξεβάνη γινόταν λόγος για “ευθυγράμμιση” του κ. Ντογιάκου με το κυβερνητικό κέλευσμα.

Στην σφουγγαρίστρα της δημοσιογραφίας, τι θα μας πει ο νοσηρός πρωθυπουργός; Πόσο καλά αντιγράφει την Καμόρα;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: