Δίνει 1,5 δις βοήθεια στο ναζιστή Ζελένσκι η συνέταιρος του Μπουρλά Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν- Στους υπόλοιπους Ευρωπαίους που δεν έχουν να φάνε τι θα δώσεις ρε κ@ριόλα

Δίνει 1,5 δις βοήθεια στο ναζιστή Ζελένσκι η συνέταιρος του Μπουρλά Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν- Στους υπόλοιπους Ευρωπαίους που δεν έχουν να φάνε τι θα δώσεις ρε κ@ριόλα

Μηνιαία βοήθεια στην Ουκρανία ύψους 1,5 δισ. ευρώ αναμένεται να δρομολογήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για ολόκληρο το 2023, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Την ώρα λοιπόν που η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη έχει γονατίσει από το κρύο και την ακρίβεια μετά το ξέσπασμα του πολέμου, οι πολίτες βλέπουν τα χρήματα για τα οποία φορολογούνται να πηγαίνουν ως μισθό στο νεοναζί κάθαρμα που έβαλε φωτιά σε όλη την ήπειρο. Τον Ζελένσκι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με γραπτή δήλωση της Προέδρου της Επιτροπής της ΕΕ, κατά τη σημερινή τηλεφωνική συνομιλία της με τον Ουκρανό Πρόεδρο, τον ενημέρωσε ότι εντός της εβδομάδας θα προτείνει ένα νέο χρηματοδοτικό πακέτο, συνολικού ύψους 18 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα τούς καταβάλλεται σε μηνιαία βάση. Στη επικοινωνία τονίστηκε η σημασία της προβλέψιμης και τακτικής χρηματοδότησης των βασικών κρατικών λειτουργιών και δηλώθηκε ότι αυτό θα λειτουργήσει, επίσης, για τη στήριξη των μεταρρυθμίσεων της Ουκρανίας και της πορείας της προς την ένταξή της στην Ε.Ε.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν επεσήμανε ότι η χρηματοδοτική δέσμη της Ε.Ε. θα πρέπει να υποστηριχθεί από παρόμοια βοήθεια από άλλους μεγάλους χορηγούς και δήλωσε ότι οι προσπάθειες της Ενωσης να συνεχίσει να παρέχει επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία, ιδίως κατά τους χειμερινούς μήνες, συνεχίζονται.

Υπογραμμίστηκε δε η σημασία της διασφάλισης ότι οι γεωργικές εξαγωγές της Ουκρανίας θα φτάσουν στον κόσμο και επαναλήφθηκε η πλήρης υποστήριξη των προσπαθειών για την επίτευξη συμφωνίας με τη Ρωσία σχετικά με την Πρωτοβουλία για τα σιτηρά της Μαύρης Θάλασσας. Τέλος, συζητήθηκαν τόσο η ενίσχυση των κυρώσεων, όσο και οι απαντήσεις στην υποστήριξη του Ιράν προς τη Ρωσία.

Την ώρα λοιπόν που στην Ελλάδα επέβαλαν απάνθρωπα μέτρα, στον Ζελένσκι το χρήμα ρέει άφθονο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

One thought on “Δίνει 1,5 δις βοήθεια στο ναζιστή Ζελένσκι η συνέταιρος του Μπουρλά Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν- Στους υπόλοιπους Ευρωπαίους που δεν έχουν να φάνε τι θα δώσεις ρε κ@ριόλα

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: