Βόμβα από τον Στέφανο Χίο: “Κύριε Μαρινάκη η δικαιοσύνη είναι “στημένη”, καθαρίστε τη συμμορία του Μητσοτάκη πριν στείλουν στον τάφο όλους τους Έλληνες”

Βόμβα από τον Στέφανο Χίο: “Κύριε Μαρινάκη η δικαιοσύνη είναι “στημένη”, καθαρίστε τη συμμορία του Μητσοτάκη πριν στείλουν στον τάφο όλους τους Έλληνες”

Από τον συνάδερφο δημοσιογράφο και ιδρυτή του “Κινήματος Εθνική Απελευθέρωση”, Στέφανο Σ. Χίο,  πριν από λίγο και μετά τις διαλαμβανόμενες ως πολύ κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις που έρχονται μέσω του τρομακτικού και απολύτως αληθινού περιεχομένου δηλώσεων του κ.Βρέντζου, στενού συνεργάτη του εφοπλιστή κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, λάβαμε την εξής δήλωση:

΅”Η εφημερίδα μας, το makeleio.gr και εγώ προσωπικά, ουδέποτε είχαμε εμπιστοσύνη στα εκρηκτικά ξεσπάσματα της θεωρούμενης από εμένα- και δεσμεύει μόνον εμένα προσωπικά η άποψη- ξεσπάσματα θυμού, εκπροσώπων, αντιπροσώπων ή συνεργατών της οικονομικής ολιγαρχίας, στην Ελλάδα. Οι -ακόμα και – αυτοδημιούργητοι πολύ πλούσιοι Έλληνες- που ο κόσμος αποκαλεί Κροίσους- θυμικά, εκτονώνονται με ανάλογες συμπεριφορές. Όμως , τώρα, εκτίμησή μου, είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με ξέσπασμα θυμού, ούτε με έκρηξη οργής για ένα πέναλντι που ήταν ή δεν ήταν (στην παρούσα φάση, λίγο με νοιάζει), ή για ένα χαμένο και κερδισμένο ματσάκι. Αυτό θα πρέπει να συζητηθεί άλλη μέρα γιατί εάν συζητηθεί τώρα, λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για την ίδια τη Δημοκρατία μέσω του οπαδισμού.

Τι είπε ο κύριος Γιάννης Βρέντζος, νόμιμος εκπρόσωπος στα ΜΜΕ του κυρίου Μαρινάκη και πολύ στενός του συνεργάτης; Είπε, όσα λέγαμε 3 και πλέον χρόνια τώρα, για την απόλυτη Καμόρα του Μαξίμου σε εκπομπές και ρεπορτάζ. Σαν να ακούγαμε τη νύχτα της Κυριακής, τον εαυτό μας, τον αντίλαλο της φωνή μας, σε ένα μεγάλο πηγάδι έρευνας αίματος. Γιατί με το αίμα μας- και για λίγο με τη ζωή μας-πληρώσαμε όλο αυτό το δραματικό ανηφόρι για την εύρεση της αλήθειας: 

« Στην κυβέρνηση για τρία ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε ένα καθεστώς παρανομίας, υποκλοπών με συνδέσμους και παρακλάδια σε όλο το οργανωμένο έγκλημα με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου και πρωταγωνιστή τον Γρήγορη Δημητριάδη και την βρώμικη λαθραία ποινική παρέα του».

Ο κύριος Βρέντζος, δεν κατέθεσε ψήγματα αλήθειας. Είπε όλη την αλήθεια. Ο κύριος Δημητριάδης, τον οποίο έχω προκαλέσει δημόσια και αυτόν και τους φονικούς μηχανισμούς που δουλεύουν γι αυτόν, αντιμετωπίζοντας σοβαρά ψυχικά ζητήματα διπολικής φύσεως, θεωρούσε και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ότι έκανε ο αρχηγός της Σικελικής Μαφίας, Τότο Ρίνα. Να ανατινάξει τον Χίο με εκρηκτικά, να στείλει δυο κατακάθια να τον σκοτώσουν επειδή ο κύριος ανηψιός έκανε χάρη στην κυρία Μαρέβα που δεχόταν έντονη κριτική από την εφημερίδα μας γιατί ουσιαστικά αυτη εξακολουθεί να κυβερνά για ίδιον όφελος κι όχι για το όφελος ενός Λαού που πένεται, να δολοφονήσει αστυνομικούς, να ξεκάνει δικαστές, να θάψει όσους δεν του κάθονταν καλά και είναι ακόμη και σήμερα, εμπόδιο στο βασίλειο των Αλ Πατσίνο και των κάθε φύσεως “Σημαδεμένων” που τον χρηματοδοτούν, να υποκλέπτει, να εξευτελίζει, να καταρρακώνει κάθε έννοια νομιμότητος, με την ευχή του ίδιου του πρωθυπουργού. Ναι, του ίδιου και της φαμίλιας του. ΌΛΗΣ.

Πίσω όμως από τον κύριο Δημητριάδη, κρύβονται άλλοι. Ένας ισχυρός εφοπλιστής και οι χρήσιμοι ένοπλοι βαστάζοι του- τον γνωρίζει καλά ο κύριος Μαρινάκης και ο κύριος Βρέντζος- που στόχο έχει να τελειώνει με όσους στέκονται εμπόδιο στα επιχειρηματικά του σχέδια: Την εγκαθίδρυση πολιτικών φατριών που θα πίνουν το αίμα του Λαού και η “ομάδα” θα θησαυρίζει και θα οδηγεί τη χώρα στην ισοπέδωση. Μαζί με τον χρηματοδότη του κυρίου Δημητριάδη όμως, ανελκύται και ένα άλλο σύστημα ολιγαρχίας, που ονειρεύεται μονοκρατορία. Με όποιους τρόπους: Βόμβες, πληρωμένους δολοφόνους, πληρωμένους μπάτσους, ρετάλια στο Μαξίμου, εκτελεστές απ έξω, σιγαστήρες θανάτου, ενέδρες αντικαθεστωτικών. Μυθεύματα, τα θεωρούσαν στην αρχή, όλοι όσοι τα διάβαζαν. Τώρα όμως αντιλήφθηκαν ότι η “έρευνα Χίου, η έρευνα των δημοσιογράφων του ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας. Τώρα, όλοι καταλαβαίνουν ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ένα έχουμε να πούμε στον κ.Μαρινάκη: ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΟΙ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 1003 ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑ.

Η κάθαρση , ήταν καθήκον να την επιβάλλουν οι δικαστές και οι θεσμικοί φύλακες της Δημοκρατίας, Δικαιοσύνη- Αστυνομία- Ελεγκτικοί μηχανισμοί. Μοιραία περνάει στα χέρια της οικονομικής ελίτ της χώρας. Και αυτό δεν είναι θεσμικό. Είναι αδιανόητο. Είναι παρά φύσιν, απόδοση δικαιοσύνης. Και έτσι να είναι όμως- αφού δεν γίνεται διαφορετικά, διότι όλοι είναι πιασμένοι- εάν δεν επέλθει εξυγίανση ακόμα και δια της εξωθεσμικής παρέμβασης δηλαδή της αναγκαστικής αποκάλυψης της αλήθειας από ισχυρούς του πλούτου , το κακό θα πολλαπλασιαστεί. Και θα μας σκοτώσει όλους. Γιατί χθες ήμασταν εμείς, σήμερα οι απλοί πολίτες που πεθαίνουν κάθε μέρα, αύριο εσείς. Να είστε σίγουροι. Αύριο εσείς. Ρωτήστε συνεργάτες σας να σας πουν .

Όλα αυτά, όμως συμπεριλαμβάνονται σε μία λέξη: Πατριωτισμός. Είτε τον έχεις, είτε όχι. Άρα πτώση, εκλογές, νέα κυβέρνηση . Οτιδήποτε άλλο, δίνει χρόνο στη Μαφία, να γιγαντώνεται. Για να μας συνθλίψει όλους. Πλούσιους και φτωχούς. Και οι σφαίρες, τρυπάνε και τους πλούσιους, πιο εύκολα από τους φτωχούς.

Στέφανος Σ. Χίος  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: