Τίτλοι τέλους για τον Μητσοτάκη: Οι επιχειρηματίες του στέλνουν το μήνυμα “είτε φεύγεις μόνος σου είτε σε τελειώνουμε εμείς”

Τίτλοι τέλους για τον Μητσοτάκη: Οι επιχειρηματίες του στέλνουν το μήνυμα “είτε φεύγεις μόνος σου είτε σε τελειώνουμε εμείς”

Τίτλοι τέλους πέφτουν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτός ο άθλιος αρχιμαφιόζος που ήθελε να ολοκληρώσει την καταστροφή της χώρας που ξεκίνησε το κάθαρμα ο πατέρας του, πέφτει!

Ο κύβος ερρίφθη και οι εκλογές θα διεξαχθούν το αργότερο σε 7 μήνες από σήμερα. Ένα επτάμηνο κατα τη διάρκεια του οποίου ο Μητσοτάκης και το καθεστώς της καμόρας θα φυτοζωεί αφού επιχειρηματίες και στελέχη του κόμματος, θέλουν να δουν το πολιτικό τομάρι του καρφωμένο στην πλατεία Συντάγματος.

Τις τελευταίες ημέρες φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ιδιοκτησίας των εν λόγω επιχειρηματιών αλλά και στελέχη της ΝΔ που βλέπουν το κόμμα να καταρρέει με τελικό αποτέλεσμα που θα συγκρίνεται με αυτό του Α.Σαμαρά του 2012, τον “σπρώχνουν” σε εκλογές εδώ και τώρα παραμυθιάζοντας τον ότι μπορεί να κερδίσει ενώ γνωρίζουν τι θα συμβεί αλλά στην στην πραγματικότητα θέλουν να απαλλαγούν από αυτόν που αποκαλούν “πρόβλημα” το συντομότερο δυνατό.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών των επικοινωνιών ήταν η αφορμή για να τελειώνουν από αυτόν.

Πλέον, Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης δηλώνουν εξοργισμένοι που ήταν θύματα παρακολουθήσεων από τον Μητσοτάκη κάτι που επιβεβαιώνει ότι οι πρώτοι που τίθονται σε παρακολούθηση είναι οι φίλοι της κυβέρνησης και μετά όλοι οι άλλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν πια “άλλη λύση” με τα μηνύματα που δέχεται το Μαξίμου να είναι σαφή. “Είτε φεύγεις μόνος σου, είτε σε διώχνουμε”.

Μην παραξενευτείτε αν αρχίζουν να ανεξαρτητοποιούνται βουλευτές ώστε να χάσει την πλειοψηφία, όπως είχε κάνει ο Συμπιλίδης το 1993 που έριξε τον αρχιπροδότη της φαμίλιας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: