Παναγιώτης Σβερώνης: “Πώς κάνετε έτσι σε όλες τις πόλεις συμβαίνουν αυτά που γίνονται στην Καρδίτσα”

“Συμβαίνουν παντού αυτά που γίνονται στην Καρδίτσα” υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Σβερώνης εμπαίζοντας τον κόσμο της Καρδίτσας.

Η παραπάνω φράση αναφέρεται στις τομές που έχουν γίνει στους ασφαλτοστρωμένους δρόμους από την ΔΕΥΑΚ και όπως υποστηρίζει ο κύριος Σβερώνης σε όλες τις πόλεις γίνονται αυτά οπότε δεν πρέπει να φωνάζετε!!!

Θα μπορούσε να μας πει ο κύριος Σβερώνης αν σε όλες τις πόλεις “μπουκάρουν” τα νερά από τα ποτάμια και κάνουν λίμνη κεντρικούς και μη δρόμους, αν σε όλες τις πόλεις έχουμε “πλιάτσικο” τροφίμων πλημμυροπαθών από αντιδήμαρχο, αν σε όλες τις πόλεις έχουμε απευθείας αναθέσεις και όλα τα έργα μισοτελειωμένα, αν σε όλες τις πόλεις έχουμε σκουπίδια παντού και βουλωμένα φρεάτια που πλημμυρίζουν με την παραμικρή ψιχάλα, αν σε όλες τις πόλεις έχουμε χορτάρια στα οικόπεδα και αδέσποτα σκυλιά να τριγυρίζουν κάθε βράδυ και να ορμάνε στους περαστικούς?

Για όσους λησμονούν να θυμίσουμε ότι ο κύριος Σβερώνης ήταν αυτός που πήγε να βγάλει τρελούς τους κατοίκους της Καρδίτσας που έβλεπαν κακοτεχνία στην κεντρική πλατεία και τους παραμύθιάζε ότι υπάρχει συστολή διαστολή για αυτό συμβαίνουν αυτά.

Στην πορεία φυσικά μετά από την κατακραυγή παραδέχτηκε ότι υπάρχει κακοτεχνία!!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: