Πλησιάζουμε σιγά-σιγά προς την προεκλογική περίοδο.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια σχεδόν από την στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μία συμμορία που είχε ως κάλυμμα τον μανδύα του κοινοβουλευτικού κόμματος.

Τέσσερα χρόνια με εκβιασμούς, απειλές, μέτρα εξαθλίωσης, πρόστιμα, εκδιωξη εργαζομένων που δεν θέλησαν να σκύψουν το κεφάλι στην χουντα του κορ#νοιού.

Τέσσερα χρόνια με πυρκαγιές που έκαψαν από άκρη σε άκρη την Ελλάδα για να στήσουν ανεμογεννήτριες η Τέρνα του Γεραπετρίτη και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη που είναι πρόεδρος των αιολικών πάρκων.

Τέσσερα χρόνια με αρπαχτές, σκάνδαλα παρακολουθήσεις, απευθείας αναθέσεις, φαγοπότια, κατάλυση της δικαιοσύνης, παιδεραστές, διαστροφές, ανεξέλεγκτη αστυνομική βία και πάει λέγοντας.

Σε ένα πράγμα που είχε δίκιο ο Αλέξης Τσίπρας είναι ότι αυτή η κυβέρνηση αποτελεί μία συμμορία και ότι είναι η χειρότερη που έχει περάσει από την Ελλάδα από την ίδρυση του Κράτους.

Δύσκολα κάποιος επόμενος Πρωθυπουργός θα ξεπεράσει σε φασισμό, αυταρχικότητα και λαμογιές τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει οπωσδήποτε και ας έρθει οποιοσδήποτε.

Ακόμα και ο Κουτσούμπας ένα καλό θα έκανε για την Ελλάδα.

Αυτοί δεν έκαναν ούτε ένα…

Για να μπορέσει να φύγει πρέπει ο κόσμος να την τιμωρήσει στις εκλογές.

Το ζήτημα είναι ότι κάποιοι Έλληνες συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει ούτε με τα εμβόλι@, ούτε με τους υγειονομικούς που εκδιώχτηκαν με φασιστικό τρόπο, ούτε για τις αρπαχτές, ούτε για τα σκάνδαλα και τις παιδεραστίες.

Κάποια άτομα πιο μεγάλης ηλικίας που δεν ασχολούνται με τα κοινωνικά δίκτυα δεν μπορούν να ενημερωθούν αντικειμενικά για τα τεκταινόμενα και για το χάος που έχει αφήσει αυτή η κυβέρνηση.

Κάποιοι ακούνε το όνομα Πάτσης και νομίζουν ότι είναι ηθοποιός ή τραγουδιστής.

Όλοι εσείς που έχετε σιχαθεί η κάθε μέρα που έρχεται να είναι χειρότερη από την άλλη θα πρέπει να ενημερώσετε αυτούς τους ανθρώπους για αυτά που γίνονται.

Μιλήστε στους συγγενείς σας, στους γείτονες σας, στους φίλους, στους γνωστούς.

Μιλήστε τους για όλα αυτά που έφερε αυτή η κυβέρνηση και δώστε τους να καταλάβουν ότι αν δώσουν ψήφο στήριξης θα αρχίσουν να ψάχνουν στα σκουπίδια για να μπορέσουν να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Μην ντρέπεστε…

Διακυβεύεται το μέλλον όλων μας.

Το μέλλον το δικό σας, το μέλλον των παιδιών σας, το μέλλον των εγγονών σας, το μέλλον των συγγενών σας.

Μιλήστε ανοιχτά, ενημερώστε τον κόσμο έναν προς έναν.

Έστω και μία ψήφος που δεν θα καταλήξει στο κόμμα της βρωμιάς θα είναι κέρδος.

Συνεισφέρετε και εσείς σε αυτόν τον αγώνα που κάνουμε εμείς και που κάνουν και άλλα άτομα για να τελειώσει επιτέλους η χούντα που έφερε ο Μητσοτάκης.

Προηγούμενο άρθροΗ Ένωση Δικηγόρων καταγγέλλει τους εισαγγελείς του Τσιάρα: “Αλλοιώνουν τις αποφάσεις, δεν αποδίδουν δικαιοσύνη”
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Ντόρας Μπακογιάννη- Γιάννη Οικονόμου: “Κάνατε το κόμμα μπ#υρδέλο εσύ και ο Κυριάκος”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ