Καταγγελία κατοίκου Αταλάντης: “Οι βουλευτές Οικονόμου και Σταϊκούρας χρηματίζονται για να βολεύουν άτομα σε θέσεις εργασίας”

Η καταγγελία λέει επί λέξει:

“Τηλεφωνώ από την Αταλάντη για τους υπουργούς της Φθιώτιδας Οικονόμου και Σταϊκούρα. Ειδικά για τον υπουργό Οικονομικών, κομματάρχης για λογαριασμό του είναι ο πατέρας του, Κώστας Σταϊκούρας. Για να πιάσεις δουλειά πχ στα διόδια ή για μετάθεση από παραμεθόριο, είτε στη βιομηχανία ταινιών συσκευασίας (του Λάτση) στο 3ο χλμ Σκάλας – Αταλάντης, πρέπει να έχεις χαρτί από αυτόν”.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Χρήστος Σταϊκούρας, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, από την πρώτη στιγμή που αναμείχθηκε με την πολιτική κληρονομώντας και τον μηχανισμό του πατέρα του, στελέχους της ΝΔ και για χρόνια πολιτκού του ν. Φθιώτιδας, οργάνωσε το πολιτικό του γραφείο στα πρότυπα της παλιάς παλαιοκομματικής νοοτροπίας.

Την περίοδο 2013 – 2014 όταν αναπληρωτής υπουργός ήταν ο Χρήστος Σταϊκούρας, την εποχή που η εταιρεία βούλιαζε στα χρέη, 132 εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ πήραν προαγωγή και έγιναν και 252 προσλήψεις.

“Έπεσαν με τα μούτρα στον νταβά με τα κουλούρια, μαθαίνουμε οι δύο υπουργάρες της Φθιώτιδας. Από τη μία είναι ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Οικονομικών και από την άλλη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Γιάννης Οικονόμου. Οι πληροφορίες που έρχονται από ανθρώπους που ζουν στη Λαμία, λένε ότι οι κομματάρχες και των δύο ζητάνε από τους πολίτες που τους πλησιάζουν για ρουσφέτια  ψιλικό για να τους διορίσουν τα παιδιά στο Δημόσιο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 15 χιλιάρικα και μάλλον αυτοί οι δύο τζαναμπέτηδες θα έχουν μυριστεί ότι στις εκλογές που έρχονται θα τους φάει το μαύρο φίδι και πάνε προκαταβολικά να βγάλουν τα σπασμένα. Και η εύκολη μέθοδος είναι το καταπίστευμα έναντι υπηρεσιών που ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να προσφέρουν καθώς η Κυβέρνηση ετοιμάζεται για μαζικές προσλήψεις στο Δημόσιο. Από την άλλη όμως φαίνεται ότι όσα χρόνια και να περάσουν, οι παλιές συνήθειες δεν φεύγουν. Και αντί να ζητάνε τη ψήφο του ελληνικού λαού που θα ήταν και φυσιολογικό, αυτοί ζητάνε λεφτά για να έχουν για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Κανονικά πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη ο κόσμος και στις ερχόμενες εκλογές να τους φιλοδωρήσει με μαύρο, κατάμαυρο, πίσσα για να καταλάβουν πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Και μετά ας πάει ο Σταϊκούρας στον τοπικό δεσπότη τον Συμεών (που φωτογραφιζόταν και με τον Μίχο τον βιαστή του Κολωνού) να ζητήσει βοήθεια…”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: