Εικόνα διάλυσης η Νέα Δημοκρατία: Οργή για τις ενέργειες του Κυριάκου Μητσοτάκη που αφήνουν εκτός Βουλής δεκάδες εκλεγμένους

Τοξικό πλέον το κλίμα που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου αφού πολλοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και βλέπουν τα ποσοστά να πέφτουν αρχίζουν και κατηγορούν ο ένας τον άλλον.

Στο επίκεντρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος με τις ενέργειες του στέλνει εκτός Βουλής δεκάδες εκλεγμένους βουλευτές από όλη την Ελλάδα.

Το σκάνδαλο Πάτση, οι υποκλοπές, η ακρίβεια, η κοροϊδία στον ελληνικό λαό έχουν στείλει τα ποσοστά της κυβέρνησης στο πάτο με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία για την εκλογική διαδικασία.

Η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε εσπευσμένα τον Γιάννη Οικονόμου με σκοπό να συζητήσουν για την εικόνα κατάρρευσης που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία αφού πλέον υπάρχει γενική κατακραυγή και εντός της χώρας αλλά και εκτός.

Να θυμίσουμε ότι η επιτροπή PEGA έψαχνε να βρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και ο ίδιος κρυβόταν στέλνοντας στη θέση του τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Το συμβούλιο της Ευρώπης έχει καλέσει σαν κατηγορούμενο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση για την διάλυση της Υγείας και το FBI έχει αρχίσει και ψάχνει τι ακριβώς συμβαίνει με τα σκάνδαλα στην Ελλάδα.

Ένας πρωτοφανής διασυρμός της χώρας μας και πλέον το πράγμα οδηγείται προς τις κάλπες με την οργή του κόσμου να έχει φτάσει στα ύψη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: