Παρακολουθούσαν τους πάντες και τα πάντα μία λίστα από επώνυμους και ανώνυμους πολίτες της Ελλάδας τους οποίους θεωρούσαν απειλή για το καθεστώς Μητσοτάκη όπως το ονόμαζαν.

Το ανεκδιήγητο είναι ότι παρακολουθούσαν και δικά τους παιδιά τα οποία βρισκόταν σε θέση υπουργικές οι βουλευτικές καθώς και άτομα που δήλωναν στελέχη του κόμματος ή ένθερμοι υποστηρικτές τους.

Μία παράνοια φόβου για να μη χάσουν τις καρέκλες γνωρίζοντας ότι η διακυβέρνηση στηρίχτηκε στο φόβο, στην αστυνομοκρατια και στα πρόστιμα παρά στην εμπιστοσύνη του πολίτη για το όραμα της Κυβέρνησης.

Η λίστα περιλαμβάνει αμέτρητα ονόματα που μέσω του Δημητριάδη, του Κοντολέων και φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου η οποία διορίστηκε από τον Κώστα Τσιάρα μαγνητοφωνούσαν συνομιλίες για να μπορούν να ελέγχουν, να εκβιάζουν και να απειλούν.

Έχουν ήδη κινητοποιηθεί οι Ευρωπαϊκές αρχές και διώκουν την κυβερνητική συμμορία που κρύβεται.

Προηγούμενο άρθροΚαταφεύγουν άμεσα σε εκλογές: Τα ποσοστά έφτασαν στο επίπεδο του ΣΥΡΙΖΑ- Αγανάκτηση στην κοινωνία για σκάνδαλα και φτώχεια
Επόμενο άρθροΠέφτουν και πουλάνε τρέλα: “Δεν έχουμε σχέση με το Predator μόνο του παρακολουθούσε!!! Κάναμε λάθος με τον Πάτση” λέει η αρχηγός της συμμορίας Ν.Μπακογιάννη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ