Κυνηγητό και “κράξιμο” στον Θανάση Πλεύρη μέσα στο Ζάππειο Μέγαρο κατά τη διεξαγωγή συνεδρίου από τους υγειονομικούς σε αναστολή (βίντεο)

“Άγριο κράξιμο” περίμενε τον Θανάση Πλεύρη κατά την αποχώρησή του από το συνέδριο “Δεύτερη Εβδομάδα Μαίας”, το οποίο διοργανώθηκε από την Ένωση Μαιευτηρων Ελλαδος και την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Αττικής, από τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή.

Δύο υγειονομικοί και συγκεκριμένα ο Λάμπρος Τσάπαλης που τελεί υπό αναστολή από την εργασία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας καθώς και ο
Θεόδωρος Παπαστάμος Φυσιοθεραπευτής του Ερρίκου Ντυναν που βρίσκεται και αυτός υπό αναστολή εργασίας, χωμένοι μέσα στο πλήθος έκαναν την εμφάνισή τους αρχίζοντας να τα “χώνουν” άγρια στον Υπουργό για τις αναστολές και για τις θέσεις που έχει εκφράσει σχετικά με την “περηφάνια” του στην εκδίωξη τους από το σύστημα υγείας.

Τον πήραν στο κατόπι μέσα στους διαδρόμους του Ζαππείου Μεγάρου ξεφτιλίζοντας τον στην κυριολεξία.

Αμήχανος ο υπουργός Υγείας προσπαθούσε να ξεφύγει ενώ την ίδια ώρα τους απαντούσε με ύφος περιφρονητικό ότι έχει τοποθετηθεί για το θέμα τους πολλές φορές.

Ο “φουσκωτός” που τον συνόδευε προσπαθούσε να καλέσει την αστυνομία για να μπορέσει να φυγαδεύσει μέσα από το κτίριο του Ζαππείου Μεγάρου τον Υπουργό.

Απίστευτα γεγονότα πού απορρέουν από την δικτατορική και φασιστική διακυβέρνηση της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την υγειονομική του συμμορία.

https://fb.watch/gCz966ThNX/

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: