Ευάγγελος Αντώναρος: “Ψυχικά διαταραγμένος και άρρωστος ο Μητσοτάκης- Τα έκανε όλα για να κρατηθεί στην καρέκλα και να μη χάσει την εξουσία και το χρήμα”

«Οι υποκλοπές είναι η έκφραση μιας διαταραγμένης προσωπικότητας που κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε τι περιπέτειες θα οδηγήσει τη χώρα», σημειώνει ο Ε. Αντώναρος.

Τι άλλες αθλιότητες μπορεί να μεθοδεύσει και να χρησιμοποιήσει κάποιος για να μείνει κολλημένος στην καρέκλα», αναρωτιέται ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Πόσο αρρωστημένο πρέπει να είναι το μυαλό ενός πρωθυπουργού για να παρακολουθεί τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις όχι μόνον των υπουργών του αλλά και των συζύγων τους», προσθέτει με νόημα.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος καταλήγει στο συμπέρασμα πως «οι υποκλοπές είναι η έκφραση μιας διαταραγμένης προσωπικότητας που κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε τι περιπέτειες θα οδηγήσει τη χώρα», ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σε επόμενη ανάρτησή του, σημειώνει χαρακτηριστικά «ούτε ένας από όσους κι όσες αναφέρονται στο πρωτοσελιδο του documento δεν έχει την τσίπα και τα κότσια να βγει και να καταδικάσει τις παρακρατικές πρακτικές Μητσοτάκη και της ομαδούλάς που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε τριτοκοσμική Μπανανία; ΝΤΡΟΠΗ!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: