Όλοι πλέον αναρωτιόμαστε πότε θα σταματήσει η κοροϊδία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του Θανάση Πλεύρη σχετικά με το θέμα της πανδημίας.

Σε όλο τον κόσμο έχει μπει πλέον τέλος και αναγνωρίζουν όλοι ότι ο ιός έχει γίνει ενδημικός και κάνουν απλές συστάσεις προς τους πολίτες να προσέχουν σε χώρους συνωστισμού.

Εδώ στην Ελλάδα για κάποιο περίεργο λόγο συνεχίζετε να αναπαράγεται ένα αφήγημα ότι υπάρχει πανδημία και ότι ο κόσμος κινδυνεύει.

Όλα συνηγορούν στο ότι έχουν αρπάξει χιλιάδες ευρώ από τις φαρμακευτικές και θα πρέπει να πουν το ποίημα μέχρι τέλους.

Είδαμε μέχρι και το συστημικό site που εκπροσωπεί την κυβέρνηση Το Πρώτο Θέμα να διοργανώνει Ημερίδα Υγείας με σκοπό να έρθουν τα παπαγαλάκια του συστήματος όπως ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους καθώς και η Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολι@σμών Μαρία Θεοδωρίδου για να τονίσουν την αξία του εμβολι@σμού ακόμη κι αν η πανδημία τελειώσει.

Θέλουν να πασάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα εμβόλι@ για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους.

Κοροϊδεύουν τους Έλληνες γιατί βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε άτομα που ακόμα πιστεύουν ότι το εμβόλι# θα τους προστατέψει από το να καταλήξουν σε κάποια ΜΕΘ όταν προσβληθούν από τον ιό.

Όσο ο κόσμος δεν αντιδράει και πηγαίνει και σηκώνει το μανίκι σε ότι σκεύασμα φέρνουν δεν πρόκειται ποτέ να μπει τέλος σε αυτή την παράνοια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ