Όλα για την υγεία: Εμβολί@σαν τον Νίκο Βέρτη και την ομάδα του μέσα στο μπουζουξίδικο για να τους επιτρέψουν να τραγουδήσουν στο Ισραήλ- Ανέλαβε η λουλουδού να το κάνει

Σε καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του σχετικά με «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά της Covid 19 εν μέσω πανδημίας. Τον Απρίλιο του 2021, έναν μήνα πριν από την προγραμματισμένη συναυλία του καλλιτέχνη στο Ισραήλ, ο ίδιος και η καλλιτεχνική του οικογένεια έπρεπε να εμβολιαστούν προκειμένου να ταξιδέψουν.
Σύμφωνα με την καταγγελία όμως η ξένη διοργανώτρια εταιρεία ανέλαβε να τους εμβολιάσει, όχι σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, αλλά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με εμβόλια που «θα εξασφάλιζε από το εξωτερικό με τη συμβολή ενός θεραπευτηρίου της Κύπρου» όπως και έγινε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με την Μαρία Νικόλτσιου το βράδυ της Παρασκευής, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η ομάδα του αναφέρουν στην καταγγελία ότι η διοργανώτρια εταιρεία φέρεται να ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να επιτρέψει τον εμβολιασμό κατ’ εξαίρεση καθώς εκείνη την περίοδο η πλατφόρμα είχε ανοίξει για τους πολίτες άνω των 65 ετών. Αίτημα που όμως, όπως ισχυρίζονται, απορρίφθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *