Παραδομένη η χώρα σε μία παρακρατική συμμορία με τον μανδύα του κόμματος: Παρακολουθούσαν τις συναλλαγές Μαρινάκη- Καρυπίδη με σκοπό τον εκβιασμό

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος μιας παρακρατικής οργάνωσης που με το μανδύα του κόμματος που κάποτε θύμιζε τη Νέα Δημοκρατία είχαν στήσει μεθόδους μαφίας και παρακολουθούσαν τους πάντες και τα πάντα με σκοπό να εκβιάζουν και να αρπάζουν χρήματα.

Οι παρακολουθήσεις ξέφυγαν από τα όρια των βουλευτών και των δημοσιογράφων και προχώρησαν και σε μεγαλοεπιχειρηματίες.

Ο Μητσοτάκης και η παρέα του μαζί με τον ανιψιό του Δημητριάδη παρακολουθούσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις συναλλαγές που είχε με τον πρόεδρο του Άρη Θεσσαλονίκης Θόδωρο Καρυπίδη.

Τους δύο άντρες ως γνωστόν τους συνδέει φιλία αλλά και αλισβερίσια νόμιμα και μη σε βαθμό που οι οπαδοί των υπόλοιπων ομάδων να θεωρούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης παράρτημα του Ολυμπιακού.

Αυτό είναι το ένα σκέλος, το δεύτερο είναι ότι οι συναλλαγές που είχαν καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ με σκοπό το Μέγαρο Μαξίμου να ελέγχει τα “νταραβέρια” τους και να τους εκβιάζει για να αποσπά χρήματα.

Η χώρα πλέον είναι παραδομένη στη μαφία που πίσω από την κάλυψη ενός κόμματος αλωνίζει ελέγχοντας τη δικαιοσύνη και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο ο οποίος δεν διώκει κανέναν για όλα αυτά.

Η μόνη πλέον λύση είναι να επέμβουν οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί προτού τα πράγματα ξεφύγουν εντελώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *