Αρρώστια!!! Παρακολουθούσαν τα δικά τους παιδιά για να τους εκβιάζουν: “Φύτεψαν” το Predator στα κινητά Μαρινάκη-Καρυπίδη

Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι πραγματικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στη λίστα παρακολουθήσεων μέσω του βρώμικου λογισμικού καταγραφής.

Το σύστημα φαίνεται πως έχει καταγράψει συνομιλίες του Καρυπίδη με τον επιχειρηματία εκδότη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως ξαναγράψαμε το σύστημα Predator ήταν συμπληρωματικό σε μία μεθοδολογία παρακολουθήσεων που ξεκινούσε από το πρωθυπουργικό γραφείο και την ΕΥΠ. Στα πλαίσια αυτών των σχεδιασμών, διάφορα πρόσωπα, εν πρώτοις άσχετα με το βασικό σχέδιο παρακολούθησης, μολύνονταν με το λογισμικό για να συλλεγούν κρίσιμες πληροφορίες.

Δηλαδή, φίλοι πολιτικών προσώπων, συνεργάτες πολιτικών αλλά και επιχειρηματιών, παγιδεύονταν με το Predator προκειμένου να παρακολουθεί στην ουσία ο πολιτικός ή επιχειρηματικός παράγοντας.

Έτσι, φαίνεται να έχει συμβεί και με την υπόθεση Καρυπίδη. Ο Καρυπίδης όπως και γνωστός συστημικός εκδότης, ήταν σε συνεχή επαφή και σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ήταν ο πραγματικός στόχος. Έτσι, το λογισμικό αποφάσισαν να φυτευτεί στον Καρυπίδη και, σύμφωνα με πληροφορίες, και στον εκδότη προκειμένου να καταγράφονται οι κινήσεις και οι συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι πληροφορίες μας για παρακολούθηση του παράγοντας του Άρη επιβεβαιώνονται και από τον ίδιο τον Θεόδωρο Καρυπίδη καθώς βρέθηκε στο κινητό του λινκ που παρέπεμπε στο «αμαρτωλό» edolio5.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *