«Κανένα έγκλημα δεν πρόκειται να μένει ανεξερεύνητο και ανεξιχνίαστο», τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος μετά τη σύλληψη στην Αλβανία του αποκαλούμενου ως «δράκου του Παλαιού Φαλήρου».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ANT1, πως είναι ειδεχθές το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται ο 45χρονος και αυτό κινητοποίησε τις Αρχές και των δύο χωρών.

Σχετικά με την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, είπε πως τηρείται η δέσμευση που έχει αναληφθεί από την αρχή που ξέσπασε το θέμα, σημειώνοντας πως «από την αρχή είπαμε ”όλα στο φως”» και ότι «η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος, οι δράστες θα αποδοθούν στην Δικαιοσύνη».

Ανέφερε πως εδώ και εβδομάδες η έρευνα είναι στα χέρια της ανακρίτριας που κατευθύνει τις έρευνες, με την συνδρομή της Αστυνομίας και υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως όλοι οι φερόμενοι ως δράστες θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη».

Σχολιάζοντας αναφορές στον δημόσιο διάλογο, σχετικά με την πολιτική ταυτότητα εμπλεκόμενων στην υπόθεση της 12χρονης, ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε πως «είναι τελείως αδιάφορα τα πολιτικά πιστεύω των δραστών. Ο νόμος είναι νόμος, ισχύει για όλους απαρέγκλιτα, χωρίς εξαίρεση. Μας ενδιαφέρει μόνο ποια παράβαση υπάρχει, πόσο βαρύ είναι το παράπτωμα. Είναι λαθεμένη αντίληψη να κομματικοποιεί κανείς την δυστυχία που έχει βιώσει ένα παιδί 11-12 ετών που κακοποιήθηκε. Η δικαιοσύνη πράττει το καθήκον της»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: