Μία πολύ επικίνδυνη ενέργεια, στο βαθμό και στα κόκκινα όρια της κατάχρησης εξουσίας, είχαμε τη νύχτα της Δευτέρας, ξημέρωμα Τρίτης, στα γραφεία της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr, στην Καλλιθέα.

Άνδρες ειδικής ομάδος καταστολής της εγκληματικότητας (;), με εντολή του ταξίαρχου της Ασφάλειας Αττικής Δάβαλου (είναι αυτός που κατηγορείται για διαφθορά στο Εφετείο Κακουργημάτων και διεξάγει την προανάκριση καλύπτοντας τους επώνυμους παιδεραστές του Κολωνού, ενώ συνεχώς δίνει ραπόρτο στον αρχιγκάνγκστερ Δημητριάδη και σε άλλα αποβράσματα του υποκόσμου και λερωμένων αξιωματικών, πιθανόν εν αγνοία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ) επιχείρησαν να ελέγξουν άνδρες της ασφάλειας των εγκαταστάσεών μας, οι οποίοι επί 24ωρου βάσεως, φυλάττουν το κτίριο και τους εργαζόμενους για πάν ενδεχόμενο.

Οι αστυνομικοί που κατέβηκαν με προτεταμένα όπλα, γνώριζαν- όπως γνωρίζουν όλοι στην ΕΛ.ΑΣ- ότι το μέρος είναι προστατευόμενος στόχος από εγκληματικές ενέργειες. Όπως το γνώριζαν και αυτοί που τους διέταξαν. Κι όμως, με επικίνδυνα προκλητικό τρόπο, τραμπούκων και όχι υπηρετών του Νόμου, εφόρμησαν για να τρομοκρατήσουν. Με κίνδυνο να υπάρξουν πυρά από κάθε κατεύθυνση.

Πήραν όμως την απάντησή τους, καθώς η ομάς (όλη) είναι πάντα σε ετοιμότητα.

Το βίντεο αφιερώνεται στους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και στον υπουργό αλλά και υφυπουργό Δημοσίας Τάξεως.

Υ.Γ Η εταιρεία “Πατριωτικός Τύπος” ήδη έχει κινηθεί νομικά κατά των 12 αστυνομικών που συμμετείχαν στη διατεταγμένη τρομοκρατική υπηρεσία και κατάχρηση εξουσίας. Θα καθίσουν και αυτοί και όσοι τους διέταξαν στο σκαμνί. Όταν κάνεις τον τζάμπα νταή, θα αναλαμβάνεις έπειτα και τις ποινικές και αστικές σου ευθύνες. Θα σας πάρουμε και τα σπίτια και τη στολή που φοράτε.

Επίσης σε λίγες ώρες θα δημοσιοποιηθεί, νέο βίντεο, με αστυνομικό που “συνελήφθη” να παρακολουθεί την εταιρεία, κρυπτόμενος. Θα δοθούν και τα στοιχεία του στη δημοσιότητα όπως και γαϊδουράφατσά του. Μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει με ποιους επιδιώκετε να αναμετρηθείτε. Με το δίκιο. Όπως έγινε και πριν από δυόμιση χρόνια και φάγατε πάλι τα μούτρα σας. ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: