Επιστολή στέλνει ο Νίκος Αντωνιάδης στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Τσιάρα στην Καρδίτσα: “Η ιατροδικαστής από τη Λαμία θα καταθέσει όσα γνωρίζει και θα γίνει χαμός”

Επιστολή στέλνει ο Νίκος Αντωνιάδης στο πολιτικό γραφείο του Κώστα τσιάρα στην Καρδίτσα με στοιχεία που διαθέτει Αφού είναι δικηγόρος της προϊσταμένης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στη Λαμία.

Ο Νίκος Αντωνιάδης υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της πολλά στοιχεία που καίνε πολλά άτομα σχετικά με την διαχείριση των ασθενών στο νοσοκομείο Λαμίας στην περίοδο της πανδημίας.

Τα παρακάτω καταθέτει ο Νίκος Αντωνιάδης:

“Είναι μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιστήμονας. Μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιατροδικαστής. Η Αποστολία Ακριβούση, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας.

Κατάλαβα ότι όχι μόνο τώρα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια είναι κακό σπυρί στον ξέρετε ποιον, του συστήματος. Ήταν αναμενόμενο ότι θα την είχαν απέναντί τους ΚΑΙ στην ΑΠΑΤΗ.Αυτά όμως αφήνουμε να μας τα πει στο ΕΦΕΤΕΙΟ, στο οποίο θα έρθει βεβαίως ΚΑΙ ΑΥΤΗ ως ΜΑΡΤΥΡΑΣ να καταθέσει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εγώ τώρα, που με ξέρετε, και ξέρετε και τι ξέρω ,

και έμεινα με ανοιχτό το στόμα όσο την άκουγα να μου λέει, και να μου λέει, και να μου λέει…

Και σκέφτηκα μετά, τι έχει να γίνει.

Όταν δεν θα την ακούω μόνο εγώ…

Αυτή την ώρα όμως συμβαίνει κάτι άλλο.

ΟΛΑ συνδέονται βεβαίως…

Ξέρει ο κύριος Τσιάρας.

Βεβαίως σε αυτό που θα διαβάσει, εγώ θέλω να απαντήσει ότι …δεν ήξερε.

Γιατί αν απαντήσει ότι ήξερε, τότε θα το πάμε αλλιώς.

Και εκεί θα έχουμε δράματα.

Για πολλούς.

Υ.Γ. Έχει σταλεί στη διεύθυνση του πολιτικού γραφείου σας, την οποία έχετε στην ιστοσελίδα της Βουλής, και σε αυτή από την οποία εστάλη το “δικό σας”…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: