Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε το πρωί να με ένα επικοινωνιακό show να δείξει πως η κυβέρνηση «έσωσε» τους πολίτες με το «καλάθι του φτωχού» ενώ στην πραγματικότητα θα πληρώνουν ακριβότερα προϊόντα που πριν λίγες ημέρες τα αγόραζαν σε χαμηλότερες τιμές!

Όμως ακόμα και στο show αυτό αποκαλύφθηκε ποια είναι η πραγματική κατάσταση στην αγορά και πόσο δύσκολα θα επιβιώσουν οι Έλληνες πολίτες και φυσικά όλα αυτά οφείλονται στις αντι-ρωσικές κυρώσεις και επιλογή του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη να κηρύξει τον πόλεμο στην Ρωσία.

Το «καλάθι του φτωχού» τελικά είναι «καλάθι για πλούσιους» καθώς λίγες ώρες και μέρες πριν, σημειώθηκαν αυξήσεις «φωτιά» που άγγιξαν το 15% όπως καταδεικνύουν τα τιμολόγια χονδρικής Οκτωβρίου – Νοεμβρίου σε βασικά αγαθά.

Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι χιλιάδες. Από κανάλια μέχρι διαδίκτυο.

Προηγούμενο άρθροΜας δουλεύει ο κομμουνιστής: “Κανένα έγκλημα δεν θα μείνει ανεξιχνίαστο, όλα στο φως”- Όπως με τις υποκλοπές Τάκη?
Επόμενο άρθροΠερήφανος ηλικιωμένος Έλληνας ξεφτιλίζει το ερπετό του Γιώργου Παπαδάκη: “Αρχίδι@ καπαμά” το καλάθι της εξαθλίωσης (βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ