Απίστευτο!!! Εξαφάνισε από το πόθεν έσχες το υπερπολυτελείας σκάφος που κατέχει ο Ανδρέας Πάτσης

Έφτασε η ώρα του ελέγχου για το πόθεν έσχες

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής προκειμένου να συζητήσει για το πόθεν έσχες του βουλευτή Ανδρέα Πάτση που διαγράφηκε από τη ΝΔ. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα που είχε ζητηθεί από τους ορκωτούς λογιστές για το νέο έλεγχο στο πόθεν έσχες Πάτση ολοκληρώθηκε και αύριο θα σταλεί στα κόμματα.

Άγνωστο παραμένει αν θα ζητηθούν ευθύνες από τον ορκωτό λογιστή ή τον ανώτατο δικαστικό που είχαν δει το πόθεν έσχες Πάτση και εισηγήθηκαν την αρχειοθέτησή του…

Το άφαντο κότερο του Πάτση

Από τη μια έκπληξη στην άλλη οδηγεί το σκάνδαλο του -εκλεκτού του Κυριάκου Μητσοτάκη – Ανδρέα Πάτση.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι επί των ημερών της κυβέρνησης Τσίπρα, εμφανιζόταν κάθε τόσο στο…Λαύριο.

Μια πρόχειρη έρευνα καταλήγει τώρα στο εύρημα ότι είχε εγγράψει το τοπικό Λιμεναρχείο ένα εντυπωσιακό σκάφος.

Αυτόπτες- που τον θυμήθηκαν με την αναγόρευση του σε ήρωα της επικαιρότητας -το περιγράφουν ως πολυτελές γιοτ 22-25 μέτρων αναφέρει το ieidiseis.gr

Ωστόσο στο «πόθεν έσχες» του αναφέρονται μόνο πέντε ΙΧ αυτοκίνητα. Το πλεούμενο είναι άφαντο.

Αν η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και η Δικαιοσύνη που τον ξεψαχνίζουν, ερευνήσουν τα αρχεία του Λιμεναρχείου Λαυρίου μάλλον θα εκπλαγούν από την ευρηματικότητα του ανδρός στις υπεράκτιες εταιρίες για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ η αμαρτωλή σχέση του Δένδια με τον Πάτση – Το ταξίδι στο Κοσσυφοπέδιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λόγο… σοβαρό που απευθύνεται τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον υπουργό Εξωτερικών αναφορικά με τα, τουλάχιστον περίεργα, ταξίδια του Ανδρέα Πάτση στο Κόσοβο και τις «επίσημες»… συναντήσεις του με αξιωματούχους στην Πρίστινα. Ως γνωστόν, στην ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 55 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κατρούγκαλου, οι κκ. Μητσοτάκης και Δένδιας ερωτώνται τα εξής:

• Είχε οποιαδήποτε εμπλοκή το γραφείο του Πρωθυπουργού ή μεμονωμένα στελέχη του στην προετοιμασία των παραπάνω συναντήσεων;

• Ήταν ενήμερη η Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΕΞ και η αρμόδια διπλωματική αρχή στο Κόσοβο για τις παραπάνω συναντήσεις, πολιτικές και επιχειρηματικές, του βουλευτή και είχαν ρόλο στον προσδιορισμό τους;

• Αν η απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση είναι αρνητική, σε ποιες ενέργειες προχώρησε το Υπουργείο όταν έλαβε γνώση ότι πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις αυτές και ανακοινώθηκαν από τους επίσημους λογαριασμούς των αξιωματούχων του Κοσόβου, ως επίσημες συναντήσεις με εκπρόσωπο της Ελληνικής Πολιτείας.

Το ενδιαφέρον, λοιπόν, σε αυτή την υπόθεση, δεν είναι μόνο η ουσία της απάντησης που θα δοθεί αλλά και πώς θα επιλέξει ο Νίκος Δένδιας να κινηθεί: δηλαδή, αν η απάντησή του θα σηματοδοτεί κάποιο άδειασμα ή, έστω, διακριτικές αποστάσεις, από τις επιλογές του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με τις «μπίζνες» Πάτση. Πρόκειται για μία απάντηση που, αναμφίβολα, η κάθε λέξη της θα έχει τη σημασία της.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: