Φτιάχνουν νέα στελέχη του Covi-d σε εργαστήρια στην Αγγλία: Τους αφήνουν ελεύθερους για να εξολοθρεύσουν τον κόσμο


Σιωπούν τα μεγάλα μέσα στην Ελλάδα!!! Θα «ξεφύγουν» μαζικά ιοί από εργαστήρια του δυτικού κόσμου;;;

Ένα δυνητικά θανατηφόρο νέο στέλεχος του COVI-D δημιουργήθηκε σε πανεπιστημιακό εργαστήριο στο Λονδίνο, σύμφωνα με έκθεση και ενώ ήδη έχει κατασκευαστεί ένα νέο πιο θανατηφόρο στέλεχος στην Βοστώνη!

Πολλοί φοβούνται πως υπάρχει εντολή Αμερική και Ευρώπη να μετατραπούν σε μία τεράστια WUHAN με κίνδυνο να «ξεφύγουν» αβέρτα ιοί με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

Συγκεκριμένα, η Daily Mail αναφέρει ότι ερευνητές στο Imperial College του Λονδίνου έχουν υβριδοποιήσει το αρχικό στέλεχος της νόσου Wuhan με τις δύο παραλλαγές Omicron ή Delta ξεχωριστά.

Το Κολλέγιο δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πόσο αποτελεσματικό είναι το στέλεχος που δημιούργησαν και αρνήθηκε ότι το έργο συνιστά κέρδος λειτουργίας, η διαδικασία που τώρα πιστεύεται ευρέως ότι ήταν υπεύθυνη για το αρχικό στέλεχος στη Γουχάν.

Ο εμπειρογνώμονας της μοριακής βιολογίας Δρ Richard Ebright προειδοποίησε ότι το νέο μεταλλαγμένο στέλεχος, το οποίο εγχύθηκε σε χάμστερ στο Λονδίνο, «είναι παράνοια, τόσο όσον αφορά τον πλεονασμό όσο και τη σπατάλη» και ότι έχει μηδενικές «προβλεπόμενες πρακτικές εφαρμογές».

Ο Δρ Έμπραιτ προειδοποίησε περαιτέρω ότι η εξέλιξη είναι τεράστια «ειδικά, όσον αφορά τον κίνδυνο πυροδότησης ενός νέου πανδημικού κύματος σε περίπτωση τυχαίας ή εσκεμμένης απελευθέρωσης των ιών που δημιουργούνται από το εργαστήριο».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: